Forbilde av Sophie Elise Lydbok

3.9/5

Författare: Sophie Elise Isachsen

Lydbok

Introduksjon

Forbilde av Sophie Elise er en bok skrevet av Norges mest populære blogger, Sophie Elise Isachsen. I boken åpner den kjente bloggeren opp om sitt eget liv, og hvordan reisen fra å være mobbeoffer i Harstad til en av Norges mest kjente og suksessfulle mediepersonligheter har vært.

Gjennom Forbilde av Sophie Elise lydbok hører vi fra bloggeren, som virkelig åpner opp i boken, om alt fra egne usikkerheter, til hvordan hennes egen slekt har vendt familien hennes ryggen som følge av hennes handlinger.

I Forbilde av Sophie Elise lydbok gratis åpner Isachsen opp om vanskelighetene med å finne sin egen identitet i dagens samfunn, og hvordan man ubevisst blir et forbilde for andre, selv om man selv ikke vil være det.

Handling: Forbilde av Sophie Elise

I Forbilde av Sophie Elise blir vi bedre kjent med forfatter Sophie Elise Isachsen, som er en av Norges mest kjente bloggere og kjendiser. De som er kjent med hennes blogg er allerede kjent med flere sider av den unge bloggeren. I boken åpner forfatteren virkelig opp om livet sitt, og reisen hun har hatt fra en anonym jente fra Harstad, til en av Norges mest kjente og mest omtalte kvinner.

Vi hører gjennom Forbilde av Sophie Elise lydbok om hvordan Sophie Elise har blitt både mobbet og utestengt, og til og med vendt ryggen av sin egen slekt. Under overflaten er en av Norges mest kjente kvinner mer ydmyk og blyg enn det man kanskje skulle tro, noe som kommer tydelig frem gjennom boken.

Vi hører om hvordan plastisk kirurgi ble en stor del av livet hennes etter hun ble 18, hvor hun desperat prøver å bedre sitt eget selvbilde, selv om hun ikke føler glede etter endt operasjon. Så snart hun er ferdig med en kroppsdel, setter hun fokuset på en annen, selv om hun ikke føler at selvtilliten blir noe bedre i Forbilde av Sophie Elise lydbok gratis.

Forbilde av Sophie Elise er en bok hvor vi blir kjent med en ung kvinne, som uten å ha planlagt det, eller ønsket det, ble et forbilde for utallige kvinner i hele Norge, selv om hun ikke synes hun er et forbilde selv.

Vi blir vitne til hvordan hun etterhvert blir klar over hvilken effekt hennes egen stemme har rundt omkring i landet, og hvordan hun bestemmer seg for å bruke denne stemmen til å fremme ting som er viktig for henne, som dyrevelferd. Gjennom Forbilde av Sophie Elise lydbok blir vi bedre kjent med den virkelige Sophie Elise Isachsen, i en åpen og ærlig bok.

Om forfatteren: Sophie Elise Isachsen

Sophie Elise Isachsen er en norsk blogger og forfatter født 1994 i Harstad. Hun er en av Norges mest kjente bloggere, og har gjennom sin blogg etablert seg som en av Norges fremste stemmer innen en rekke ulike ting.

Som følge av hennes suksess med sin blogg, har Isachsen etablert selskapet Sophie Elise, hvor hun driver med en rekke ulike virksomheter, inkludert bokklubben Litt Sophie og sminke merket Glöd, i tillegg til å ha samarbeidet med Dorthe Skappel, hvor hun har en egen strikkekolleksjon gjennom Skappelstrikk.

Isachsen har deltatt i en rekke tv serier, inkludert sin egen serie Sophie Elises verden, Bloggerne, Skal vi danse, Farmen kjendis og Drømmehytta. Som forfatter har hun publisert bøkene Forbilde av Sophie Elise, Elsk meg og Ting jeg har lært. Isachsen har også blitt kåret til Mektigste kvinne i Medie-Norge, Årets blogger og Årets business.

Lytt gratis