For du stjal min lille venn Lydbok

4.4/5

Författare: Sophie Hannah

Lydbok

Introduksjon

I For du stjal min lille venn møter vi Alice, som befinner seg i en mors verste mareritt. Hun er sikker på at barnet som befinner seg i den lille barnesenga ikke er hennes datter, men at noen har tatt henne og laft igjen et fremmed barn.

Både David, hennes ektemann og barnets far, og Alice sin egen mor er overbevist om at hun holder på å bli gal i For du stjal min lille venn lydbok, og er sikre på det fremdeles er deres barn som befinner seg i sengen.

Politibetjentene Simon Waterhouse og Charlie Zailer blir tilkalt for å bistå, men tror heller ikke på historien. Det er derfor opp til Alice å overbevise dem om at hun ikke er gal før det er for sent i For du stjal min lille venn lydbok gratis.

Handling: For du stjal min lille venn

I For du stjal min lille venn møter vi den nybakte moren Alice Fancourt. Første gang hun noen gang forlater sin nyfødte datter etter at hun blir født er to uker etter fødselen. Hun lar ektemannen sin David ta seg av datteren, og er bare borte i to timer før hun vender tilbake til barnet igjen.

To timer etter at hun forlot barnet sitt for første gang, er hun sikker på at barnet som befinner seg i barnesengen ikke er hennes egen datter. Hun er helt i fra seg, og fortviler over at ingen andre ser at det ikke er hennes datter. David er på sin side helt sikker på at det selvsagt er deres datter som ligger der i sengen i For du stjal min lille venn lydbok.

I tillegg til David er også Alice sin egen mor sikker på at det fremdeles er hennes barnebarn som befinner seg i sengen, det er bare Alice som ikke er enig i For du stjal min lille venn lydbok gratis. Etterhvert blir politiet tilkalt for å se hva som foregår. Detektiv Simon Waterhouse er sympatetisk, men tror ikke på historien Alice forteller.

Hans partner Charlie Zailer er overbevist om at Alice lider fra en type vrangforestilling fra fødselsdepresjon i For du stjal min lille venn. Alice er likevel sikker i sin sak, til tross for at David stadig blir mer og mer irritert og fiendtlig. Hvordan kan Alice overbevise politiet om at hun ikke er gal, og få dem til å finne datteren sin før det er for sent i For du stjal min lille venn lydbok?

Om forfatteren: Sophie Hannah

Sophie Hannah er en britisk poet og forfatter født 1971 i Manchester. Hannah er utdannet ved University of Manchester, og har jobbet ved Trinity College i Cambridge og Wolfson College i Oxford. Hun er i dag bosatt i Cambridge sammen med sin ektemann og deres to barn. Hun debuterte som forfatter i 1993, i en alder av 24 år, da hun publiserte sin første diktsamling.

Hannah har skrevet bøker for både barn, ungdom og voksne, og er best kjent for sin krimserie om detektivene Waterhouse og Zailer. Serien debuterte med boken For du stjal min lille venn i 2006, og består av totalt 12 bøker så langt.

Lytt gratis