Fly sommerfugl Lydbok

4.2/5

Författare: Annicken R. Day

Lydbok

Introduksjon

I Fly sommerfugl møter vi Maya Williams, en forretnings kvinne fra New York. I likhet med de fleste kvinner som jobber i konkurranse drevne bedrifter og industrier møter hun på flere utfordringer i hverdagen, flere enn hennes mannlige kolleger gjør, i en mannsdominert og diskriminerende verden.

Maya blir sendt til Kaua’i, hvor hun skal holde foredrag på en konferanse i Fly sommerfugl lydbok. Det er her hun etterhvert blir introdusert til flere andre tankesett og filosofier, og innser at det eksisterer en annen måte å leve livet på, inspirert av den tropiske idyllen hun møter i Kaua’i.

Maya reiser etterhvert hjem til New York, og hennes gamle liv i Fly sommerfugl lydbok gratis. Her håper hun å kombinere det hun har lært i Kaua’i til å endelig leve ut drømmen sin, og ha den friheten og gleden hun ønsker i hverdagen.

Handling: Fly sommerfugl

Maya Williams er en ambisiøs, hardt arbeidende forretnings kvinne fra New York. Williams jobber i det som kan beskrives som en veldig mannsdominert og diskriminerende bedrift og industri, hvor hennes ferd opp karrierestigen har blitt stoppet av kjønnsdiskriminerende mannlige ledere i Fly sommerfugl.

En dag bestemmer sjefene hennes seg for å sende henne til øya Kaua’i i Hawaii for å holde et foredrag ved en konferanse i Fly sommerfugl lydbok. Når hun ankommer den tropiske øya innser Maya Williams etterhvert at hun står overfor et svært vanskelig valg, et valg som potensielt vil sette hele karrieren hennes i fare.

Det er nemlig på den magiske øya Kaua’i at Maya for første gang opplever det avslappende øy livet og mentaliteten mennesker som lever her har. Her møter hun mennesker som åpner øynene og sinnet hennes til en annerledes måte å tenke og å være på, og en annerledes måte å leve på. Hun begynner etterhvert å se livet, inkludert jobb, kjærlighet og hun selv, i et helt nytt lys i Fly sommerfugl lydbok gratis.

Når Maya etterhvert reiser hjem igjen, tilbake til det livet hun har levd som forretningskvinne og som bedriftsleder, vil hun kunne implementere de nye filosofiene hun har oppdaget, og likevel være suksessfull i livet i Fly sommerfugl?

Maya Williams står overfor et veiskille i Fly sommerfugl lydbok. Hun håper å kunne blande sammen de lærdommene hun har tatt med seg fra Kaua’i inn i hverdagen, og har et håp om at det er dette som vil gi henne gleden og friheten hun søker.

Om forfatteren: Annicken R. Day

Annicken R. Day er en norsk forfatter. Day jobbet som leder innen IT industrien i hele 15 år, før hun bestemte seg for å satse på å starte opp sin egen bedrift i 2012. Det var da hun grunnla bedriften Corporate Spring, med mål om å gjøre bedriftsverden og næringslivet til et bedre og lykkeligere sted.

Hun har siden da, sammen med bedriften sin, hjulpet og trent tusenvis av ledere rundt omkring i hele verden i hvordan man bygger en suksessfull bedrifts kultur og inspirerer ansatte til å yte høyt.

Day er også forfatter, og debuterte med boken Fly sommerfugl i 2019. Hun tilbringer tiden sin mellom Oslo, London og Los Angeles.

Lytt gratis