Fjellgraven Lydbok

3.9/5

Författare: Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt

Lydbok

Introduksjon

Sebastian Bergman serien består av til sammen 7 bøker, hvor Fjelgraven er den tredje. I bøkene møter vi Sebastian Bergman, en erfaren psykolog som har trukket seg tilbake fra politiarbeid. Kjent som en kvinnebedårer, har han kjempet med traumer etter å ha mistet sin kone og barn i tsunamien i 2004. Etterhvert tar han på seg flere konsulent jobber fra politiet.

I Fjellgraven lydbok får vi høre om Sebastian Bergmans nye sak. Flere lik blir funnet i Jämtland, og Bergman blir sammen med resten av kollegene sine brakt inn. I tillegg til de drepte, et par og en familie, har de også forsvunnet en annen person fra området.

Det er flere spørsmål som må besvares i Fjellgraven lydbok gratis, og ting går ikke den rette veien for etterforskerne, som får beskjed om å dra hjem. Sebastian Bergman har andre planer, og vil komme til bunns i saken.

Handling: Fjellgraven

I Fjellgraven er Sebastian Bergman igjen involvert med å løse en vanskelig sak, sammen med resten av teamet sitt. En skjellet hånd blir funnet av to venninner på tur i Jämtland, som fører til at seks lik blir funnet. En ukjent familie, inkludert to barn, og et par fra Nederland blir identifisert som de drepte. Det ser ut som om de seks likene havnet hvor de ble funnet på samme tid, og sannsynligvis også drept samtidig, for omtrent 10 år siden.

I tillegg til de drepte ble også en amerikansk kvinne meldt savnet rundt samme tid som drapene tok sted. I Fjellgraven lydbok er det altså flere ubesvarte spørsmål som trenger svar. Sebastian Bergman og teamet hans står fast, og gjør ingen fremskritt. De blir etterhvert erstattet av andre etterforskere, siden det blir prioritert å løse saken. De blir også satt fokus på flere andre mysterier i den tredje boken i denne serien.

Sebastian Bergman er likevel fast bestemt på å løse saken i Fjellgraven lydbok gratis. Han kommer bedre overens med teamet sitt enn tidligere, og har funnet sin mykere side, selv om hans personlige liv blir mer og mer komplisert. Flere og flere tilfeldigheter gjør at saken stadig blir mer komplisert i Fjellgraven.

De som var involvert i drapene for 10 år siden trodde de hadde kommet unna uten å blir tatt, og innser at de må handle raskt for å sikre at etterforskningen ikke leder deres vei. Det betyr at det blir farligere og farligere for de som deltar med etterforskningen, siden flere løse tråder må fikses i Fjellgraven lydbok.

Om forfatteren: Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt

Michael Hjorth er en svensk forfatter og manusforfatter født 1963 i Visby. Han er en av eierne og grunnleggerne av det suksessfulle produksjonsfirmaet Tre vänner, som produserer film og tv. Han har også fungert som utøvende produsent for flere filmer.

Hans Rosenfeldt er en svensk forfatter og manusforfatter født 1964 i Borås. Han hadde flere ulike jobber før han begynte å skrive for tv, blant annet dyrepasser for sjøløver, sjåfør, lærer og skuespiller. Han har skrevet manus for omtrent 20 ulike tv serier, og har jobbet som vert på radio og tv.

De to forfatterne har skrevet Sebastian Bergman serien sammen, inkludert Fjellgraven, som har også blitt produsert som tv serie.

Lytt gratis