Felicia forsvant Lydbok

4.8/5

Författare: Jørn Lier Horst

Lydbok

Introduksjon

Felicia forsvant er den andre boken i den populære serien om William Wisting fra en av Norges fremste krimforfattere, Jørn Lier Horst. I boken hører vi om en såkalt cold case, når William Wisting bestemmer seg for å gjenåpne en gammel, uoppløst sak.

Samtidig som Wisting begynner å se over den gamle saken, som frem til da har vært en forsvinnings sak, blir liket av den savnede kvinnen funnet i Felicia forsvant lydbok. Saken er nå en drapssak, med en morder som har gått fri i 20 år.

Det er derfor opp til William Wisting å finne ut hva som skjedde når kvinnen ble drept, og sørge for at morderen endelig blir holdt ansvarlig i Felicia forsvant lydbok gratis.

Handling: Felicia forsvant

I Felicia forsvant blir det gjensyn med William Wisting. Denne gangen har etterforskeren begynt å se over en gammel uoppløst forsvinnings sak, en såkalt cold case, hvor en kvinne har vært savnet i over 20 år. Det viser seg etterhvert at dette var det rette tidspunktet å sette seg inn i saken, som er i ferd å foreldes, når liket av den savnede kvinnen blir funnet under utbedringen av en vei.

I Felicia forsvant lydbok hører vi at den savnede kvinnen har blitt funnet drept, gjemt i et skap. Wisting har det nå travelt med å løse saken, før den foreldes, noe som er lettere sagt enn gjort i en sak fra fortiden, hvor de fleste spor har forsvunnet. Etterhvert begås det et nytt drap i nærområdet. William Wisting tror det er en sammenheng mellom det tidligere drapet og det som nylig har blitt begått.

Etterhvert begynner det å skje en rekke merkelige hendelser i området, og Wisting er sikker på at det er tilknyttet begge drapene han etterforsker, som betyr at den eller de som er ansvarlige begynner å bli nervøse. Felicia forsvant lydbok gratis forteller videre hvordan hverdagen faktisk utfolder seg innad i politiet, hvor det ikke alltid er fart og spenning, men mye arbeid som må gjøres for å løse vanskelige saker.

Samtidig som William Wisting er opptatt med å løse de to drapssakene, blir vi også bedre kjent med etterforskeren og hans privatliv i Felicia forsvant. Her er det tydelig at ikke alt er som det bør være, og tilfører en ny dimensjon til serien om Wisting i Felicia forsvant lydbok.

Om forfatteren: Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst er en norsk forfatter født 1970 i Bamble. Han er en tidligere politibetjent, og har en lang karriere bak seg fra norsk politi, hvor han fremdeles jobbet da han debuterte som forfatter i 2004. Horst er best kjent for sin serie om etterforsker William Wisting, som inkluderer boken Felicia forsvant, som gir et veldig realistisk bilde av hvordan det faktisk er å jobbe som politi og etterforsker i Norge.

Etter hans debut i 2004 med boken Nøkkelvitnet, har han publisert hele 15 bøker i serien om William Wisting. Horst har også publisert en rekke barnebøker i sin detektivbyrå serie, i tillegg til flere frittstående bøker. Han har vunnet en rekke prestisjefylte priser, inkludert Glassnøkkelen, Bokhandlerprisen og Rivertonprisen.

Lytt gratis