Farvel til betennelser Lydbok

4.1/5

Författare: Martina Johansson & Ralf Sundberg

Lydbok

Introduksjon

Farvel til betennelser med naturlig mat og livsstil er en bok fra forfatterne Martina Johansson og Ralf Sundberg, hvor de hjelper leseren eller lytteren til å oppnå en bedre livsstil. I boken gir de en introduksjon til hvordan man enkelt tar seg bedre av egen kropp og helse.

Gjennom Farvel til betennelser lydbok kommer det tydelig frem hva som er nøkkelen til et bedre liv, nemlig riktig næring. Hvordan man best ser etter sin egen kropp blir forklart grundig slik at man kan benytte seg av de rådene som blir gitt.

De som er interessert i å sikre seg en bedre personlig helse vil kunne finne svarene på flere viktige spørsmål i Farvel til betennelser lydbok gratis.

Handling: Farvel til betennelser

De aller fleste mennesker har et ønske om å forbedre sin egen helse og livsstil. Leter man etter svar på hvordan man best gjør dette finner man en rekke forskjellige svar, de fleste av disse har tilnærmet ingen effekt på forbedring av egen helse. Farvel til betennelser med naturlig mat og livsstil kommer med svarene som faktisk hjelper kroppen til å oppnå en bedre helse, og svaret er veldig enkelt, nemlig næring.

Mennesker i dag oversvømmes med ulike dietter, råd og magiske piller som drastisk vil kunne forbedre de fleste av kroppens funksjoner over natten, uten dokumentert effekt. Det som har vist seg over flere år å faktisk ha en målbar positiv effekt på egen helse og livsstil, er å gi kroppen riktig næring, slik at den er rustet til å bli kvitt betennelser. Det er dette Farvel til betennelser lydbok gir leseren eller lytteren informasjon om.

Ved å gi kroppen riktig mat og næring, vil man ha en drastisk forbedring av egen livsstil, noe som kommer frem i Farvel til betennelser lydbok gratis. Den beste måten å unngå alvorlig sykdom er å la kroppen ta seg av problemet så fort det oppstår i kroppen, noe kroppen faktisk er rustet til å gjøre, om man gir den riktig næring. Ved å gi kroppen de nødvendige verktøyene vil den selv ta seg av alle problemer man har.

Farvel til betennelser er en bok som gir leseren eller lytteren konkrete råd om hvordan man enkelt forbedrer egen livskvalitet gjennom mat og næring. Farvel til betennelser lydbok er derfor egnet til alle som er interessert i å sikre bedre helse og unngå ulike betennelser og livsstilsykdommer.

Om forfatteren: Martina Johansson & Ralf Sundberg

Martina Johansson er en svensk forfatter og forsker født 1984. Hun er kjent for sine bøker knyttet til populærvitenskapelige temaer som helse, livsstil og hormoner, som for eksempel Farvel til betennelser med naturlig mat og livsstil. Særlig er hun kjent for bøker som setter fokus på hvordan man enkelt forbedrer egen kropp og helse gjennom mat og trening, og hvordan man inkluderer dette i hverdagen.

Ralf Sundberg er en svensk forfatter, kirurg og doktor. Han har hatt en lang og innholdsrik karriere innen medisin, hvor han blant annet har vært svært delaktig innen transplantasjoner. Etter at han pensjonerte seg som praktiserende lege og kirurg har han fokusert mer på bøker og en karriere som forfatter.

Lytt gratis