Farvel, frykt Lydbok

5/5

Författare: Aslak Hartberg

Lydbok

Introduksjon

Farvel, frykt. Fra redd for alt til klar for alt. Dette er tittelen på debutboken til den prisvinnende musikeren Aslak Hartberg, kjent over hele Norge som den ene halvdelen av Klovner i Kamp.

I Farvel, frykt lydbok hører vi forfatteren fortelle sine lyttere og lesere de tingene han selv ønsker noen sa til han da han var ung. Hans frykt for alt han møtte på i hverdagen stoppet han fra å forfølge flere drømmer, noe han nå vil hjelpe andre mennesker med å takle bedre.

Gjennom Farvel, frykt lydbok gratis deler forfatter Hartberg sine erfaringer fra da han som voksen mann endelig konfronterte sin egen frykt for ulike ting, og bli bedre til å takle dette.

Handling: Farvel, frykt

Frykt er ofte en krøplende følelse, som ofte hindrer mennesker fra å oppleve ting egentlig ønsker å gjøre i livet, som vi hører i Farvel, frykt. Opplevelser og inntrykk fra barndommen og oppveksten har stor betydning for hvordan vi etterhvert utvikler oss som mennesker senere i livet. Hindringer i hverdagen, som frykt, er derfor noe man er tjent med å takle fra en tidlig alder om mulig, slik at det ikke står i veien senere i livet.

I Farvel, frykt lydbok hører vi historien om hvordan frykt stod i veien for forfatter Aslak Hartberg sine drømmer, var et konstant hinder for hans egen nysgjerrighet og den livsgleden han var kjent for å ha. En lang rekke forskjellige fobier og bekymringer var et konstant uromoment for den unge Hartberg, og førte til at han måtte gi slipp på flere drømmer han hadde som barn. etterhvert, som voksen mann, fikk han den hjelpen han trengte.

Et tilfeldig møte med en psykolog førte til at Hartberg en dag måtte konfrontere sine største mareritt og fobier, noe som førte til at han klarte å bearbeide disse med profesjonell hjelp. Hvordan dette artet seg er noe av det vi hører i Farvel, frykt lydbok gratis, og hvordan du kan benytte deg av de triksene og metodene han lærte gjennom denne opplevelsen.

Ved å benytte de metodene beskriver i Farvel, frykt, som forfatteren selv tok i bruk for å takle sin egen frykt, vil du kunne takle din egen frykt i hverdagen bedre. Hvordan dette fungerer, og hvordan du kan klare å bli en bedre versjon av deg selv, hører du i Farvel, frykt lydbok.

Om forfatteren: Aslak Hartberg

Aslak Hartberg er en norsk musiker og forfatter født 1975 i Oslo. Han er best kjent som frontmann i det norske hip hop bandet Klovner i Kamp. Hartberg er utdannet musiker, og har helt siden han var ung vært interessert i musikk, og spiller flere instrumenter. Han har i løpet av en lang og innholdsrik karriere vært involvert i flere band, innen flere sjangre i norsk musikk.

Hartberg startet i 1994 bandet Klovner i Kamp med Sveinung Eide, og sammen hadde de stor suksess innen den norske hip hop sjangeren. Han har senere også produsert musikk for både tv serier, film og musikaler, og har blant annet vunnet Spellemannprisen og Alarmprisen. Hartberg publiserte i 2020 boken Farvel, frykt, og debuterte dermed som forfatter.

Lytt gratis