Fantomsmerte Lydbok

4.3/5

Författare: Thomas Enger

Lydbok

Introduksjon

I Fantomsmerte møter vi igjen Henning Juul, i oppfølgeren til Skinndød. Henning Juul mistet sin seks år gamle sønn i den første boken om denne undersøkende kriminaljournalisten. Det er et tap det ikke er mulig å komme seg over, og som har etterlatt både fysiske og psykiske arr.

I Fantomsmerte lydbok blir han fortalt av en dømt morder at han vet hvem som er ansvarlig for sønnens død. Til gjengjeld for navnet på denne personen må Juul finne ut hvem som er ansvarlig for at denne dømte morderen feilaktig har havnet i fengsel.

Vi følger Henning Juul, og etterhvert hans partner Iver Gundersen, når beveger seg inn i et veldig farlig miljø på jakten etter flere mordere. Etterhvert som de sakte men sikkert nærmer seg svarene de søker, blir hverdagen deres stadig farligere i Fantomsmerter lydbok gratis.

Handling: Fantomsmerte

Oslos beste undersøkende kriminaljournalist Henning Juul er tilbake i Fantomsmerte. Han er fremdeles hjemsøkt av sønnens død, og gjør sitt beste for å bearbeide tapet av ham. Hver eneste gang han ser seg selv i speilet ser han arrene fra den grusomme brannen som drepte hans seks år gamle sønn i Fantomsmerte lydbok.

Når han mottar en melding fra den dømte drapsmannen Tore Pulli, klarer han ikke motstå å undersøke om hva han sier er sant i Fantomsmerte. Pulli hevder å vite hvem som står bak mordbrannen som drepte Juuls sønn. Til gjengjeld for denne informasjonen vil Pulli at Juul skal undersøke og finne ut hvem som er ansvarlig for at Pulli selv er i fengsel.

Han mener han er offer for et spill hvor han har tatt skylden for den egentlige morderen. Fantomserte lydbok følger Henning Juul til Tore Pullis fengsel celle, hvor den dømte morderen sender journalisten på et oppdrag for å finne den egentlige morderen som er skyldig i drapet Pullis soner for. Juul er klar over at mordene Pulli er dømt for ikke står i stil med det han vet om denne feilaktig dømte mannen.

Når Pulli en dag blir funnet død i cella si, tilsynelatende fra selvmord, forstår Juul at det er mye mer som står på spill. Henning Juul slår seg etterhvert sammen med Iver Gundersen i jakten på sannheten. Gundersen, som er journalist, bor sammen med Juuls eks kone, som kompliserer ting. Sammen tar de fatt på et svært vanskelig oppdrag, hvor de møter på flere spørsmål enn svar.

De innser etterhvert at de er på jakt etter ikke bare en, men flere mordere, om de vil finne ut hvem som drepte hans sønn i Fantomsmerte lydbok gratis.

Om forfatteren: Thomas Enger

Thomas Enger er en norsk forfatter og journalist fra Jessheim, født i 1973. Enger er utdannet innen journalisme, og har tidligere jobbet som journalist for Nettavisen i 9 år. Thomas Enger er i tillegg musikk komponist. Enger debuterte som forfatter med boken Skinndød i 2009, etterfulgt av Fantomsmerte i 2011.

Han er mest kjent for sine bøker om Henning Juul, en serie av frittstående bøker som foreløpig består av 5 bøker. Bøkene om Henning Juul er oversatt og solgt til flere land. Thomas Enger har også vunnet UPrisen to ganger i karrieren så langt, først for boken Den onde arven og senere for Killerinstinkt.

Lytt gratis