Fanget Lydbok

3.9/5

Författare: Karin Slaughter

Lydbok

Introduksjon

Fanget er bok nummer 8 i den verdenskjente serien om Will Trent fra forfatter Karin Slaughter. Det betyr at det nok en gang blir gjensyn med Will Trent fra GBI, i tillegg til hans partner Sara Linton, som også har startet i ny jobb for Georgia Bureau of Investigation.

I Fanget lydbok blir vi, som vanlig, med Will Trenton når han prøver å komme til bunns i et grusomt drap. Det viser seg etterhvert at det sannsynligvis er mer enn bare et enkelt offer i saken, som betyr at det fremdeles er en mulighet for at de kan finne den savnede kvinne i live.

I løpet av Fanget lydbok gratis kommer også Will Trents egen fortid tilbake for å hjemsøke han, siden det etterhvert viser seg at også han har en tilknytning til saken.

Handling: Fanget

I Fanget blir det igjen gjensyn med kriminaletterforsker Will Trent, som jobber for Georgia Bureau of Investigation. Denne gangen har det blitt begått et grusomt drap, og offeret blir funnet på en forlatt byggeplass. Will får ansvar for å komme til bunns i saken, og finne ut hvem som har tatt livet av den døde mannen. Saken tar en vending når det etterhvert kommer frem at den avdøde er en tidligere politimann, noe som fører til komplikasjoner.

I tillegg til Will Trent blir det også gjensyn med hans kjæreste, Sara Linton, som nylig har blitt ansatt som rettsmedisiner hos Georgia Bureau of Investigation, og dermed også er involvert i saken. Hun får ansvar for å studere kroppen til den avdøde og åstedet, og blir overrasket når hun finner ut at de voldsomme blodsporene ved åstedet ikke hører til den drepte mannen i Fanget lydbok.

Linton finner blodige spor som leder vei bort fra åstedet, noe som indikerer at det er nok et offer i denne saken i Fanget lydbok gratis. Det viser seg etter grundige undersøkelser at det antatt andre offeret er en kvinne, som når er offisielt savnet og sporløst forsvunnet. Hun er sannsynligvis også livstruende skadd basert på mengden blod som er funnet på åstedet.

Som om saken ikke var utfordrende nok allerede, eies byggeplassen av byens mest populære mann, som Will tidligere har prøvd å fengsle etter en voldtekt, men som takker være sine dyre advokater kom slapp unna straff i saken i Fanget. Dette er likevel ikke det verste.

Det viser seg etterhvert at Will Trent sin noe trøblete fortid vil komme tilbake for å hjemsøke han, siden han har personlige tilknytninger til saken, som vil påvirke hele saken, snu opp ned på Will sin egen hverdag, og alle andre han kjenner i Fanget lydbok.

Om forfatteren: Karin Slaughter

Karin Slaughter er en amerikansk forfatter født 1971 i Georgia. Hun er en av nåtidens fremste krimforfattere, og har solgt langt over 40 millioner bøker i omtrent 120 ulike land. Hun har vunnet en rekke prestisjefylte priser både i USA og internasjonalt, og er svært anerkjent for sitt litterære verk. Hun debuterte som forfatter i 2001 med boken Blindsighted, og har siden publisert en rekke andre bøker.

Slaughter er kanskje best kjent for sin serie om Will Trent, som foreløpig består av 12 ulike bøker, inkludert Fanget. Hun har også skrevet Grant County serien, i tillegg til en rekke frittstående bøker. En av disse, Pieces of Her, har blitt produsert som tv serie av Netflix.

Lytt gratis