Ett skritt om gangen Lydbok

4.5/5

Författare: Katherine Center

Lydbok

Introduksjon

I Ett skritt om gangen blir vi kjent med Margaret Jacobsen, som har alt hun har ønsket seg i livet. Drømmejobben og drømmemannen gjør at fremtiden ser lys ut for Margaret.  En uventet hendelse, på det som skulle vært den beste dagen i livet hennes, sender Margaret på sykehus.

På sykehuset må Margaret overkomme flere ting om hun noen gang vil at livet skal bli som det en gang var. Drømmemannen er ikke helt som hun trodde, og hun begynner å stille spørsmålstegn ved ham i Ett skritt om gangen lydbok gratis.

Etterhvert møter hun fysioterapeuten Ian, som viser seg å hjelpe henne med flere ting enn bare de fysiske utfordringene hun står overfor. Ett skritt om gangen lydbok viser at det er mulig å finne kjærligheten, og håp, hvor du minst venter det.

Handling: Ett skritt om gangen

Margaret Jacobsens fremtid ser svært lys ut i Ett skritt om gangen, noe hun har jobbet svært hard for hele livet. Hun har drømmejobben, er forlovet med en mann hun forguder, og utsikten til livet hun alltid har drømt om er rett rundt hjørnet. Margaret ser frem til valentinsdagen og en romantisk, avslappende middag sammen med hennes utkårede, Chip.

Chip holder på med å ta flysertifikatet og har andre planer enn bare en romantisk middag i Ett skritt om gangen lydbok. Han vil ta Margaret med seg på flytur, til tross for hennes veldig ekte flyskrekk. Etter en god del overbevisning bestemmer hun seg for å stole på Chip, og sier ja til å bli med på flytur. Plutselig kommer uværet mot dem, og de ender opp med å nødlande.

Chip kommer seg uskadd fra styrten, mens Margaret ender opp på sykehus i Ett skritt om gangen lydbok gratis. I løpet av et enkelt øyeblikk blir alt Margaret har jobbet så hardt for tatt bort fra henne, og hun må innse at det er mulig at ingenting vil bli som det en gang var. Margaret er på sykehus, med flere utfordringer foran seg.

Chip gir henne ikke den støtten hun trenger, han velter seg i selvmedlidenhet, og forventer på samme tid å bli tilgitt i Ett skritt om gangen. Søsteren Kit dukker plutselig opp, etter å ha vært borte i tre år. Margarets fysioterapeut Ian nekter å la henne synes synd på seg selv, og er veldig tøff og streng med henne. Margaret føler at han virkelig ser og forstår henne, på en måte ingen andre noen gang har gjort tidligere.

Ett skritt om gangen lydbok forteller en historie om hvordan det er mulig å finne lys og glede i de mørkeste timene.

Om forfatteren: Katherine Center

Katherine Center er en kritikerrost amerikansk forfatter født 1972 i Texas. Allerede som student vant hun priser for sine litterære talenter, og vant Vassar College Fiction Prize da hun var student der. Videre studerte hun kreativ skriving ved universitetet i Houston, hvor hun også var en av redaktørene for fiksjons magasinet Gulf Coast.

Centers avhandlings oppgave, Peepshow, var en samling av fortellinger som ble nominert til, og finalist i, Mary McCarthy Prisen i kort fiksjon. En av hennes bøker ble i 2020 utgitt som film.

Hun har så langt i karrieren publisert 8 forskjellige bøker, inkludert Ett skritt om gangen. Bøkene hennes har hun selv betegnet som bittersøte komedier.

Lytt gratis