Englepappa Lydbok

4.1/5

Författare: Magne Helander

Lydbok

Introduksjon

Englepappa er en åpenhjertig bok om hvordan det er å miste det kjæreste man har i livet over en lengre periode. I boken åpner forfatter Magne Helander opp om hvordan det var for han å miste sin syv år gamle datter til kreft, etter en fire år lang kamp.

Gjennom Englepappa lydbok blir vi med forfatteren og hans datter Ylva, som han fikk alt for liten tid sammen med før hun tapte kampen mot kreften, gjennom denne kampen. I boken får vi høre hvordan forfatteren klarer å ta noe positivt fra den vonde opplevelsen av å miste sin datter i en så ung alder.

Englepappa lydbok gratis er en hjerteskjærende historie om hvordan det er mulig å finne lyspunkt selv i de mørkeste tidene, om man bare velger å se på de positive tingene og opplevelser man kan ha.

Handling: Englepappa

I Englepappa møter vi forfatter Magne Helander, og hans unge datter Ylva. Boken forteller historien om hvordan Ylva fikk kreft i svært ung alder, og kjempet for å overleve denne kampen i fire år før hun måtte gi tapt, og døde i en alder av syv år. Forfatter Helander forteller åpenhjertig om den vonde tiden da hans datter var syk, men letter også på sløret om de positive opplevelsene han tok fra denne tiden.

Gjennom Englepappa lydbok forteller forfatter og pappa Helander om hvordan han etter fire års kamp, og syv år som pappa, ble pappa til en vakker engel. Ylva kjempet lenge kampen mot hjernesvulsten, og stod på i hele fire år før kroppen hennes sa stopp. Det er alle foreldres verste mareritt å måtte begrave sitt eget barn, noe Helander hadde forberedt seg på i lang tid før det etterhvert skjedde.

Englepappa lydbok gratis forteller, til tross for sorgen pappa Helander nå lever med, om lyspunktene fra sykdomstiden. Han velger å være takknemlig for den tiden de fikk sammen, og også hvordan sykdommen påvirket forholdet mellom far og datter. Han innrømmer selv at han aldri ville blitt kjent med sin egen datter på samme vis, om hun ikke hadde vært syk. Livet de to hadde sammen var fullt av kjærlighet, til tross for at Ylva bare levde i syv år.

Englepappa en hjerteskjærende fortelling om å finne glede hvor det ikke er enkelt å finne den, gjennom mørke tider hvor man kanskje tror livet er over. Englepappa lydbok er en åpenhjertig fortelling om kjærlighet, som gir håp i de mørkeste timene.

Om forfatteren: Magne Helander

Magne Helander er en norsk entreprenør, forfatter og styreleder av Stiftelsen Sykehusbarn. Han er kjent over hele Norge for å delt sin datter Ylvas kreftsykdom med hele Norge gjennom sin Facebook side. Hans datter var syk med kreft i fire år, før hun døde i en alder av syv år. Helander valgte å åpne opp om denne reisen med sin datter på Facebook, og senere i boken Englepappa, som han publiserte i 2014.

Helander valgte i 2011 å etablere stiftelsen Sykehusbarn sammen med Trond E. Hansen, som også hadde en datter som led av kreft. De valgte begge to å bruke en vond og trist opplevelse til å hjelpe andre, og vise at det fremdeles er gode opplevelser knyttet til å ha et sykt barn.

Lytt gratis