Endelig mandag Lydbok

4.3/5

Författare: Petter A. Stordalen

Lydbok

Introduksjon

Endelig mandag 10 bud for å elske hverdagen og nå målene du har satt deg, er en bok skrevet av en av Norges og Nordens mest suksessfulle og rikeste mennesker, gründeren Petter Stordalen. Boken gir deg som lesere eller lytter oppskriften på hvordan nettopp du kan oppnå like stor suksess i livet som Petter Stordalen selv har hatt, ved å følge hans ti bud.

Petter Stordalen er utvilsomt et kjent navn for de fleste nordmenn. Den ukonvensjonelle bedriftslederen og milliardæren liker å by på seg selv, noe han også gjør i denne boken. Endelig mandag prøver å snu den vanlige nordmannens tankegang og oppfatning rundt hverdagen og helgen.

De fleste lever for fredag og planene de har for helgen. Det mener Stordalen er feil. Gjennom Endelig mandag lydbok gratis forklarer han at man bør leve for mandagen om man vil oppnå suksess i livet.

Handling: Endelig mandag

Få nordmenn har oppnådd like stor suksess i livet som den eksentriske milliardæren Petter Stordalen. Hvordan han har gått fra å selge jordbær på torget til å bli en av Norges rikeste personer og milliardær, får du vite i Endelig mandag. Boken gir deg 10 ulike bud man bør følge i hverdagen om man vil oppnå suksess, og realisere både egne drømmer og eget potensial.

Endelig mandag lydbok sitt premiss er å snu opp ned på den vanlige nordmann sin oppfatning av ukedagene, og endre det som for øyeblikket er den vanlige holdningen i det norske samfunnet. De aller fleste av oss i dag lever for de planene og aktivitetene vi foretar oss i helgen. Hverdagen og uken er et hinder man må komme seg igjennom for å nå den etterlengtede helgen. Dette fører ikke til suksess.

Gjennom Endelig mandag lydbok gratis viser Petter Stordalen at dette er feil holdning og innstilling om man vil nå målene man har i livet sitt. Han mener at fokuset bør være på å utnytte hverdagen til det fulleste om man vil ha noe som helst håp om å oppnå de drømmene man har i livet. Hverdagen er en gave som bør omfavnes til det fulleste, og det er i hverdagen man skaper livet sitt.

Endelig mandag gir deg de nødvendige verktøyene man trenger for å lykkes i livet, og for å leve opp til eget potensial. Alt dette starter med den første dagen i uken, nemlig mandag. Endelig mandag lydbok viser deg at denne dagen uten tvil er ukens høydepunkt, og ikke noe man bør grue seg til, tvert imot.

Om forfatteren: Petter A. Stordalen

Petter Anker Stordalen er en norsk gründer og forfatter født 1962 i Porsgrunn. Stordalen er i dag en av Norges rikeste og best kjente personer, og er kjent for å være svært ukonvensjonell.

Han har bygget opp et forretningsimperium som eier av konsernet Strawberry, som består av flere ulike bedrifter. Han ble først kjent innen hotell industrien, før han senere har blitt involvert i flere andre industrier gjennom Strawberry konsernet sine ulike bedrifter.

Petter Stordalen debuterte som forfatter i 2015 med boken Jeg skal fortelle deg min hemmelighet, før han senere publiserte boken Endelig mandag! 10 leveregler for å elske hverdagen og nå målene du har satt deg.

Lytt gratis