En pingles dagbok Lydbok

4/5

Författare: Jeff Kinney

Lydbok

Introduksjon

En pingles dagbok starter som en tegneserie på internett, og har siden gjort seg populært over hele verden. Serien Greg og Rowleys dagbøker er i dag solgt over hele verden i bokform, og er også tilgjengelig som lydbok.

I En pingles dagbok lydbok blir vi kjent med Greg og hans venn Rowley. Gjennom dem får vi innsikt i hvordan livet utspiller seg for to unge venner på skolen, hvor hverdagen ofte er mer komplisert enn den egentlig behøver å være, som den ofte er når man er barn.

En pingles dagbok lydbok gratis er full av humor, hvor vi gjennom Greg sin dagbok hører om hvordan hverdagen både hjemme og på skolen foregår.

Handling: En pingles dagbok

I En pingles dagbok blir vi kjent med Greg Heffley. Han har nettopp startet et nytt år på en ny skole, hvor spinkle barn uten muskler deler korridoren med barn som er mye høyere, tøffere, slemmere og allerede nå har skjegg og barberer seg. Hverdagen er derfor vanskelig for de som prøver å passe inn på en skole hvor popularitet betyr alt, og hvor rykter spres ved lysets hastighet.

Greg er desperat etter å bevise for alle hvor voksen han har blitt, noe de fleste som har gått opp et klassetrinn føler og er kjent med. Greg er derfor veldig glad for å henge med sin ikke like kule men trofaste venn Rowley, som blir med på det meste han foretar seg, og derfor setter Greg i et bedre lys i En pingles dagbok lydbok.

Ting går ikke helt som planlagt for Greg, når Rowley sin popularitet en dag overgår hans egen, og han blir en lokal stjerne på skolen i En pingles dagbok lydbok gratis. Greg endrer derfor på den originale planen sin for å bli populær, og bestemmer seg for å bruke sin venns popularitet til sin egen fordel.

En pingles dagbok fortelles gjennom Greg sin dagbok, hvor han skriver om hva som foregår i livet hans, både hjemme og på skolen. Her hører vi om de irriterende brødrene hans og de snille men likevel ikke veldig nyttige foreldrene hans.

Vi hører også om hvordan alle Gregs venner ødelegger alle sjanser for å skaffe seg en kjæreste, og selvsagt også at Greg ikke er like populær som han selv mener han bør være på skolen. Alt dette og mye mer hører vi i En pingles dagbok lydbok.

Om forfatteren: Jeff Kinney

Jeff Kinney er en amerikansk forfatter og tidligere tegneserieskaper født 1971 i Maryland. Han er utdannet ved University of Maryland, hvor han studerte både kriminologi og datateknologi. Det var i studietiden han først fattet en interesse for å skrive tegneserier, som førte til at han publiserte sin første tegneserie i skoleavisen.

Kinney publiserte i 2004 en tegneserie kalt En pingles dagbok på internett, hvor den ble veldig populær blant lesere. Dette førte til at han sikret seg en bokavtale, som foreløpig har ført til hele 18 bøker i serien om Greg Heffley. Bøkene har blitt populære over hele verden, og har også blitt produsert som film. Bøkene i serien har foreløpig solgt over 250 millioner eksemplarer over hele verden.

Lytt gratis