En mors bekjennelse Lydbok

4.5/5

Författare: Kelly Rimmer

Lydbok

Introduksjon

I En mors bekjennelse blir vi kjent med det unge ekteparet Olivia og David, som sammen er foreldre til den unge jenta Zoe. En dag bestemmer David seg for å avslutte sitt eget liv, noe som selvsagt fører til at Olivia sørger hans bortgang.

Videre i En mors bekjennelse lydbok blir vi også kjent med Davids mor, Ivy, som klandrer Olivia for sin sønns valg om å ta sitt eget liv. Gjennom boken blir vi bedre kjent med begge disse kvinnene, og hvilket forhold de hadde til David.

Det kommer også etterhvert frem hvilken type mann David faktisk var, og hva som førte til hans valg om å ta sitt eget liv i En mors bekjennelse lydbok gratis.

Handling: En mors bekjennelse

I En mors bekjennelse møter vi Olivia og David. De to er det absolutte perfekte paret, og sammen har det et liv hvor de har alt man kan ønske seg. Best av alt, de har nettopp startet livet sammen, som betyr at de fremdeles har resten av livet sammen å se frem til, og å oppleve sammen. De kan ikke tro hvor heldige de er som har funnet hverandre.

Bedre blir det også, i En mors bekjennelse lydbok, når de får sin vakre datter Zoe, og hele verden deres er komplett for det unge ekteparet. Lykken blir likevel kortvarig i denne historien, når David tar sitt eget liv. Hele Olivias verden holder dermed på å falle sammen, samtidig som hun sørger ektemannens bortgang.

Olivia er oppslukt av sorg, noe Davids mor Ivy også er, siden hun har mistet sønnen sin. Situasjonen blir ikke bedre av at Ivy holder Olivia ansvarlig for sønnens død i En mors bekjennelse lydbok gratis. Etterhvert kommer det også frem at både Olivia og Ivy har hemmeligheter om David, hemmeligheter som har satt familien i fare.

Hva var det egentlig som førte til at David tok sitt eget liv i En mors bekjennelse? Var de to egentlig lykkelige sammen? Historien er full av hemmeligheter, og man blir sakte men sikkert bedre kjent med David, og hvilken mann han faktisk var.

Gjennom En mors bekjennelse lydbok blir vi også bedre kjent med Olivia og Ivy, og deres egne forhold til David, og hvordan de oppfattet Davids forhold til den andre i denne gripende historien.

Om forfatteren: Kelly Rimmer

Kelly Rimmer er en australsk forfatter fra Sydney. Hun er en New York Times og Wall Street Journal bestselgende forfatter av ti bøker, inkludert En mors bekjennelse. Rimmer er en svært suksessfull forfatter, og har solgt mer enn en million bøker, som har blitt oversatt til mer enn 20 forskjellige språk. Hun er i dag bosatt i Australia, hvor hun bor sammen med sin familie og dyrene deres.

Rimmer har helt siden hun var ung hatt en drøm om å en dag bli forfatter. Hun var fortsatt i barnehagen når hun fortalte faren sin at hun en dag ville bli forfatter. Hun skrev historier i flere år, før hun etterhvert bestemte seg for å dele disse med sine venner og familie, som førte til at hun fikk motet til å publisere dem.

Lytt gratis