En kort historie om nesten alt Lydbok

4.8/5

Författare: Bill Bryson

Lydbok

Introduksjon

En kort historie om nesten alt er en bok hvor den verdens kjente forfatteren Bill Bryson tar for seg hele verdenshistorien i hans hittil største bok. Bryson starter i denne historie boken med begynnelsen på selve universet, Big Bang, og tar leseren med på en uforglemmelig reise frem til nåtiden.

Gjennom En kort historie om nesten alt lydbok hører vi hvordan både universet, jordkloden og mennesker ble hva de er i dag. Hvordan har egentlig mennesker endt opp som vi er i dag? Hvorfor eksisterer ikke dinosaurer lenger? Dette og mer får du svaret på i denne boken.

En kort historie om nesten alt lydbok gratis er en bok som gir en enklere og mer forståelig forklaring på hvorfor ting er som de er i dagens samfunn og verden, fortalt av en av verdens dyktigste forfattere.

En kort historie om nesten alt: Handling

I Bill Bryson sin største bok hittil i en lang og innholdsrik karriere, En kort historie om nesten alt, tar han på seg en svært stor utfordring. I denne boken gjør Bryson sitt beste for å forstå og finne svarene på noen av de største hemmelighetene og spørsmålene mennesker har stilt seg i flere tusen år. Disse spørsmålene inkluderer ting vi lurer på om selve universet, jordkloden og mennesker som en art.

Gjennom En kort historie om nesten alt lydbok gjør forfatter Bryson sitt beste for å besvare sentrale spørsmål som har plaget flere generasjoner, og som har gitt veldig ulike svar. Alt fra hvordan universet ble skapt, til hvordan moderne sivilisasjoner ble dannet, er ting som blir belyst gjennom boken. Forfatteren prøver med boken å forstå hvordan ting er som de er i dag, og hva som har ført til at verden ser ut som den gjør.

I En kort historie om nesten alt lydbok gratis benytter forfatter Bill Bryson seg av en rekke eksperter og spesialister til å finne de svarene han søker. Både antropologer, arkitekter og arkeologer blir oppsøkt i hans jakt etter de svarene han søker, noe som gir boken sterk faglig kompetanse å lene seg på.

En kort historie om nesten alt er en bok som er full av kunnskap, presentert på en veldig forståelig måte, ved hjelp av veldig enkelt språk, som betyr at den egner seg for alle som ønsker mer kunnskap om verden. I En kort historie om nesten alt lydbok blir leseren underholdt, samtidig som boken utdanner de som leser den.

Om forfatteren: Bill Bryson

Bill Bryson er en britisk amerikansk forfatter født 1951 i Iowa. Bryson er en av verdens fremste og mest leste forfattere, og har siden hans debut i 1984 publisert en rekke bøker. Han er kanskje best kjent for sine bøker innen reise litteratur, hvor han ofte benytter seg av humor til å skildre sine reiser i ulike deler av verden.

Han har også mottatt mye ros for sin bok fra 2003, En kort historie om nesten alt, som gjør vitenskapelig historie og fakta mer tilgjengelig for vanlige mennesker. Bryson har gjennom en lang og innholdsrik karriere mottatt en rekke priser og utmerkelser for sitt forfatterskap, og har blant annet mottatt en OBE fra det britiske kongehuset.

Lytt gratis