En helt vanlig familie Lydbok

4.3/5

Författare: Mattias Edvardsson

Lydbok

Introduksjon

En helt vanlig familie er en gripende historie fra den svenske forfatteren Mattias Edvardsson. I boken stiller han spørsmålet om hvor langt man egentlig er villig til å gå for å beskytte de man er glad i.

I En helt vanlig familie lydbok stiller han også et mer sentralt spørsmål, hvor godt kjenner du egentlig dine nærmeste? Fortalt i tre ulike deler blir vi vitne til en drapssak hvor en 18 år gammel jente er mistenkt for mord, og foreldrene hennes gjør det de kan for å beskytte henne, og selv komme til bunns i skyldspørsmålet.

Gjennom En helt vanlig familie lydbok gratis blir vi bedre kjent med både Stella, hennes far som er prest, og hennes mor som er advokat. Har Stella virkelig tatt livet av en femten år eldre mann? Hva har egentlig skjedd?

En helt vanlig familie: Handling

I En helt vanlig familie blir vi kjent med den 18 år gamle jenta Stella. Hun er en veldig normal jente, som kommer fra en veldig stabil familie, og hun har hatt en veldig trygg og sikker oppvekst. En dag blir Stella likevel utpekt som mistenkt i en drapssak, hvor hun blir anklaget for å ha drept en 15 år eldre mann på grusomt vis. Hvilken grunn eller motiv kan en ung jente som Stella ha til å drepe?

Videre i En helt vanlig familie lydbok blir vi bedre kjent med Stella sin egen far, som er prest hvor de bor. Han står, som prest, overfor et moralsk dilemma, hvor han blir tvunget til å konfrontere tanken om at hans egen datter har syndet, og tatt livet av et annet menneske. Hva vil han gjøre? Vil han blindt tro på sin egen datter, eller vil han følge sitt moralske kompass, som har veiledet han gjennom hele livet så langt?

Vi blir også kjent med Stella sin mor i En helt vanlig familie lydbok gratis, som jobber som advokat. Hun er naturligvis sjokkert over anklagene som blir rettet mot datteren sin, og prøver å komme til bunns i hva som har skjedd, samtidig som hun må vurdere om Stella faktisk er skyldig i saken eller ikke.

En helt vanlig familie er en bok som forteller historien sett fra tre ulike personer sitt synspunkt, som gjør at boken har et unikt format. Gjennom En helt vanlig familie lydbok blir vi derfor introdusert til tre ulike mennesker, og ser saken fra ulike vinkler i denne spennende boken.

Om forfatteren: Mattias Edvardsson

Mattias Edvardsson er en svensk forfatter fra Trellborg i Sverige født 1977. Han er i dag bosatt i nærheten av Lund, i den sørlige delen av Sverige. Som student studerte Edvardsson litteraturvitenskap, og har jobbet som lærer hvor han har undervist innen svensk litteratur og psykologi. Han er i dag forfatter på heltid, noe han har vært helt siden 2019. Han er interessert i både litteratur, musikk, språk og kultur.

Edvardsson har skrevet flere populære bøker både for barn, ungdom og voksne, inkludert En helt vanlig familie, i tillegg til en rekke andre bøker. Tidligere har han også vært sanger i et punk band og vært fotballtrener.

Lytt gratis