Elsk meg Lydbok

3.9/5

Författare: Sophie Elise Isachsen

Lydbok

Introduksjon

Elsk meg er Sophie Elise Isachsens andre bok, og oppfølgeren til henne debut Forbilde. Gjennom boken gir forfatteren leseren eller lytteren innsikt i hvordan det er å være ung og forelsket i feil person.

Gjennom Elsk meg lydbok hører vi om forfatter Isachsens egne erfaringer da hun som en ung 20 år gammel jente møtte og forelsket seg i en mann som var 19 år eldre enn det hun selv var på tiden. Boken viser hva mennesker er villige til å gjøre når det er forelsket, også når de er forelsket i noen som ikke respekterer eller verdsetter dem.

Elsk meg lydbok gratis er en sterk fortelling om hvor avhengig alle mennesker kan bli av kjærlighet, og hvor mye skade det kan gjøre om man forelsker seg i feil person.

Handling: Elsk meg

Elsk meg er en historie om kjærlighet uten en lykkelig slutt. Gjennom boken forteller forfatter Sophie Elise Isachsen om hennes personlige erfaring med å forelske seg i en person som ikke har noen som helt interesse for henne, men som hun bare blir mer og mer besatt av å tilbringe tid sammen med.

I Elsk meg lydbok hører vi hvordan forfatteren satte hele livet sitt på vent for denne personen, som i boken er anonymisert og omtalt som Han. Han er 19 år eldre enn henne, lever og beveger seg i en veldig forskjellig verden fra den Sophie selv er kjent med. Det kommer tidlig i forholdet frem at forholdet bare eksisterer på hans premisser.

Forholdet mellom de to, som har 19 års aldersforskjell, er et forhold Han ikke har interesse av, bortsett fra når han sier det er greit. Sophie er villig til å gjøre alt for denne mannen, og ignorerer både venner og familie for å tilfredsstille Han i Elsk meg lydbok gratis.

Man velger ikke hvem man forelsker seg i, og aksepterer bare den kjærligheten vi tror vi fortjener. Derfor blir Sophie sin forelskelse etterhvert en besettelse, og hun gjør alt hun kan for å være god nok for Han i Elsk meg. Hun reiser på besøk til ham midt på natten om han ønsker det, og forlater til og med sin egen far for å være med Han.

Når man er avhengig av kjærlighet er det ikke mye annet som er viktig i livet, noe forfatteren forteller om i Elsk meg lydbok, en sterk historie om hvordan det er å være ung og forelsket.

Om forfatteren: Sophie Elise Isachsen

Sophie Elise Isachsen er en norsk blogger og forfatter født 1994 i Harstad. Hun er i tillegg forretningskvinne og driver flere forskjellige foretak, som Glöd, hennes egen bokklubb Litt Sophie, og har også egen strikkekolleksjon sammen med Dorthe Skappel og hennes Skappelstrikk, kjent som Skappel X Sophie Elise.

Sophie Elise Isachsen debuterte som forfatter med boken Forbilde i 2016, og har senere publisert bøkene Elsk meg og Ting jeg har lært. Hun er kanskje best kjent som blogger og influenser i Norge, og har også hatt egen tv serie, kalt Sophie Elises verden, som totalt bestod av 3 sesonger.

Isachsen har vunnet flere priser, inkludert Mektigste kvinne i Medie Norge, Årets blogger, Årets business, Folkets favoritt i tillegg til den ikke like ettertraktede Gullbarbie.

Lytt gratis