Else går til psykolog Lydbok

4.2/5

Författare: Else Kåss Furuseth

Lydbok

Introduksjon

Else går til psykolog er en bok skrevet av komiker Else Kåss Furuseth. Else har skrevet ned alle dialoger hun har hatt med psykologen fra 2015 til 2017. Boken ble utgitt i 2018 og ble veldig godt mottatt av samfunnet. Mange kan relatere til det som blir formidlet og mange har vist forståelse og støtte til komikeren etter utgivelsen.

Else går til psykolog består av to år med tunge samtaler mellom Else og hennes terapeut. Her blir det snakket om veldig mange vanskelige ting, og personlige ting Else har gått gjennom. Når man spiller av Else går til psykolog lydbok, blir dørene inn til terapirommet åpnet og man får et innblikk i hva som faktisk foregår hos andre mennesker. Nå kan du lytte til Else går til psykolog lydbok gratis.

Else går til psykolog: Handling

Else går til psykolog byr på en veldig sterk leseopplevelse. Hun åpner opp om alle sår og tørr å vise frem alle sine sårbare sider. Mange av Else sine problemer er kjent fra før, da hun alltid har vært en ganske åpen person som deler mye om privatlivet også i humor.

En av årsakene til at Else begynner med terapitimer, er følelsen av ensomhet. Hun er singel og barnløs. Hun har aldri vært flink på dette med kjærester, men hun har hatt et lengre forhold sammen med en kvinne.

Det Else senere har funnet ut av, er at hun ikke var lesbisk. Oppmerksomheten og følelsen av at en annen person ville ha hun tok overhånd, også var dette i tillegg en person som Else var forelsket i. Dette førte til at hun på en måte ble lesbisk, uten å være lesbisk.

Overvekt er også et tema som man går svært dypt inn på. Else har alltid slitt med vekten, og innrømmer at hun sitter og spiser helt alene i mørket. På grunn av hennes posisjon som kjendis og komiker, møter hun også mye kritikk og latter som følge av andre som lager underholdning av vekten hennes. Dette fører til et falskt inntrykk på tv, med underliggende følelser som stikker.

I 2018 ble Else tildelt Mental helse Åpenhetspris for boken Else går til psykolog. Dette fikk hun på verdensdagen for psykisk helse. De sterke samtalene fra terapirommet er virkelig verdt å høre. Lytt til Else går til psykolog lydbok gratis nå.

Om forfatteren: Else Kåss Furuseth

Else Kåss Furuseth er et svært populært ansikt på norsk TV. Hun er både skuespiller, reporter, standup komiker og programleder. Hun er kanskje mest kjent fra torsdag kveld fra Nydalen og sitt eget talkshow Kåss til kvelds. På grunn av hennes bok Else går til psykolog, har hun også blitt en sentral del av fokuset på mental helse i Norge.

Else er 41 år gammel og kommer fra Jessheim. Hun startet allerede sin karriere i underholdningsbransjen på tidlig 2000-tallet. Hun startet som programleder for flere radioprogrammer i P3 og har siden har masse programleder jobber, samt vært med på mange andre programmer.

Lytt gratis