Elefanten som gjerne ville sove Lydbok

4.5/5

Författare: Carl-Johan Forssén Ehrlin

Lydbok

Introduksjon

Elefanten som gjerne ville sove er oppfølgeren til den globale suksess boken Den lille kaninen som så gjerne ville sove, fra forfatter Carl-Johan Forssén Ehrlin, som har blitt oversatt til nesten 50 språk, og solgt over en million eksemplarer.

Gjennom Elefanten som gjerne ville sove lydbok blir vi med den lille elefanten Ellen på en reise gjennom en magisk skog, i jakten på hennes seng og søvnen hun så gjerne vil ha. Etterhvert som historien utspiller seg, vil barnet stadig bli søvnigere og søvnigere, til de etterhvert sovner.

I Elefanten som gjerne ville sove lydbok gratis har foreldre tilgang til et veldig nyttig verktøy i hverdagen, som vil kunne bidra til bedre rutiner og økt søvn for både barn og voksne.

Handling: Elefanten som gjerne ville sove

I Elefanten som gjerne ville sove blir barnet ditt med den lille elefanten Ellen på en magisk reise gjennom en fortryllet skog, som fører til en etterlengtet natts søvn for både deg og barna. I løpet av reisen møter barna ulike fantastiske karakterer og har flere veldig beroligende opplevelser som vil hjelpe barnet til å slappe av, og fort bli mer søvnig, før de etterhvert blir såpass søvnige at de sovner, takket være historien om Ellen sin magiske reise.

Elefanten som gjerne ville sove lydbok egner seg til bruk både om man vil at barnet bare skal ha en kvikk lur, eller når de legger seg for kvelden. Barn vil elske å bytte mellom historiene om elefanten og forfatteren sin tidligere bok om den lille kaninen, som begge vil føre til en bedre natts søvn for både voksne og barn. Ehrlins nye bok om elefanten vil være et svært godt hjelpemiddel å benytte seg av i hverdagen.

Gjennom Elefanten som gjerne ville sove lydbok gratis vil foreldre få tilgang til tidligere ukjent materiell som vil kunne bidra til en god natts søvn i hjemmet. Dette inkluderer innsiktsfulle tips og råd, i tillegg til svar på en rekke ofte stilte spørsmål som vil hjelpe hele familien til å oppnå bedre rutiner i hverdagen knyttet til søvn.

Forfatter Ehrlin benytter seg av en rekke teknikker som bidrar til å få barn til å slappe av i Elefanten som gjerne ville sove. Boken er skrevet på en måte som gjør at barnet vil blir mer og mer avslappet, etterhvert som den lille elefanten Ellen reiser dypere og dypere inn i skogen, og nærmer seg sengen og søvnen hun så desperat er på jakt etter i Elefanten som gjerne ville sove lydbok.

Om forfatteren: Carl-Johan Forssén Ehrlin

Carl-Johan Forssén Ehrlin er en svensk forfatter. Han er best kjent for sin bok Kaninen som gjerne ville sove, som han publiserte i 2011. Boken har blitt oversatt til nærmere 50 ulike språk, og solgt godt over en million eksemplarer. Som følge av suksessen Ehrlin hadde med denne boken, har han også publisert to oppfølgere til den. Elefanten som gjerne ville sove ble publisert i 2016, og i 2017 skrev han Traktoren som gjerne ville sove.

Bøkene er skrevet på et vis som gjør at barn slapper av idet de hører historien bli lest, og sakte men sikkert blir mer og mer søvnige. Teknikken Ehrlin benytter seg av har derfor hjulpet et stort antall foreldre til å oppnå bedre rutiner i hverdagen, og hjulpet barn til å lettere få seg en god natts søvn.

Lytt gratis