Ektemannens hemmelighet Lydbok

4/5

Författare: Liane Moriarty

Lydbok

Introduksjon

Ektemannens hemmelighet er en bok fra den anerkjente forfatteren Liane Moriarty, som stiller et spørsmål de fleste ofte stiller seg selv. Kjenner du egentlig din bedre halvdel så godt som du tror? Er du sikker på at han eller hun er den personen du er overbevist om at de er?

I Ektemannens hemmelighet lydbok hører vi hva som skjer når en kvinne finner hennes ektemanns mørkeste hemmeligheter i et brev han har skrevet. Brevet skulle ikke åpnes før han var død, som betyr at hun nå kan stille spørsmål ved den mørke hemmeligheten han har holdt skjult i alle år.

Innholdet i dette brevet vil ha konsekvenser for flere enn mennesker enn konen og hennes ektemann i Ektemannens hemmelighet lydbok gratis. Hva skjer videre, når sannheten endelig blir kjent for omverden?

Handling: Ektemannens hemmelighet

I Ektemannens hemmelighet møter vi Cecilia Fitzpatrick. Hun har oppnådd alt hun har drømt om i livet. Hun er en veldig suksessfull forretningskvinne, en viktig del av lokalsamfunnet, og en utmerket mor og kone til sine barn og hennes ektemann. Hun kjenner hennes ektemann fullstendig, og stoler fullt og helt på han, siden han aldri har gitt henne noen som helst grunn til å tvile på at han virkelig er den mannen hun forelsket seg i.

En dag finner hun et forseglet, støvete brev på loftet i hjemmet deres. Til min kone, kun åpne når jeg er død, står det skrevet på brevet i hennes ektemanns gjenkjennelige håndskrift i Ektemannens hemmelighet lydbok. Når hun nevner dette til mannen over telefonen, blir det fort klart at det siste han vil at hun skal gjøre er å lese brevet, men hvorfor?

Videre blir vi kjent med en annen kvinne, Tess, som sliter siden ektemannen hennes har forelsket seg i en annen kvinne. Hun bestemmer seg derfor for å ta med seg sønnen deres og besøke moren sin i Sydney i Ektemannens hemmelighet lydbok gratis. Deretter blir vi kjent med en tredje kvinne, Rachel, som mistet datteren sin flere år tidligere, og nå bare har sitt barnebarn å leve for.

Etterhvert krysser de tre kvinnenes liv, og alle livene deres vil bli påvirket av Cecilias ektemanns hemmelighet i Ektemannens hemmelighet. Hvordan kunne dette i det hele tatt skje? De tre kvinnene kjenner ikke hverandre, men likevel vil hemmeligheten ha store konsekvenser for dem alle i Ektemannens hemmelighet.

Om forfatteren: Liane Moriarty

Liane Moriarty er en australsk forfatter født 1966 i Sydney. Hun er utdannet ved Macquarie University i Sydney, og har etter endt studie jobbet innen markedsføring, i tillegg til å ha drevet sin egen virksomhet og jobbet som freelance tekstforfatter. Hun debuterte som forfatter i 2004 med boken Three Wishes, og har senere publisert 8 andre bøker så langt i hennes litterære karriere, inkludert Ektemannens hemmelighet fra 2013.

Moriarty har hatt stor internasjonal suksess med sine bøker, og har solgt film rettighetene til både Big Little Lies og Nine Perfect Strangers. Begge disse bøkene har blitt produsert som tv serier av HBO og Hulu, og har ført til at flere lesere over hele verden har fått øynene opp for hennes talent.

Lytt gratis