Eikegården Lydbok

3.9/5

Författare: Stine Langtangen

Lydbok

Introduksjon

Eikegården er første bok serie fra forfatter Stine Langtangen. I denne serien er Seljas drøm lydbok den første bok fra den etterhvert svært omfattende serien, som totalt består av hele 40 bøker.

Gjennom Eikegården lydbok blir vi kjent med husmannsdatteren Selja. Selja er en ung kvinne med store drømmer, og alle drømmene hennes dreier seg om Olai, som hun forelsker seg i. Eikegården er en serie om flere ulike tema, inkludert kjærlighet og lidenskap. Ofte, når kjærlighet er involvert, kommer også sannhet og løgn inn i bildet.

Eikegården lydbok gratis er et drama der Selja må tenke seg godt over hva som er viktigst mellom hennes egen familie eller hennes utkårede.

Handling: Eikegården

Eikegården er en serie for de som har stor leser glede. Med hele 40 bøker er dette et eventyr leseren eller lytteren vil kunne glede seg over i lang tid. I serien, som starter med Seljas drøm, blir vi introdusert til husmannsdatteren Selja, og selvsagt også hennes store drøm.

Selja er en særdeles vakker ung kvinne, både på utsiden og på innsiden. Det betyr selvsagt at hun er svært ettertraktet blant unge menn i bygda i Eikegården lydbok. Handlingen er lagt til 1600 tallet, som gir leseren eller lytteren et innblikk i hvordan livet var i Norge på denne tiden.

Etterhvert møter den vakre Selja Olai, som hun legger merke til ganske fort. Han er veldig kjekk, og det går ikke lang tid før Selja forelsker seg i Olai. De to unge turtelduene har store drømmer og planer for livet, som de vil tilbringe sammen i Eikegården lydbok gratis. Problemet er bare at fortiden deres hindrer dem fra å leve ut deres felles drøm om et liv sammen på Eikegården.

Selja er svært ettertraktet blant de unge mennene i bygda. En dag byr dette på et stort problem for Selja og Olai sine fremtidsplaner. Mads, som er odelsgutt, bestemmer seg for å fri til Selja, og bryter alle regler når han gjør dette. Det setter Selja i en veldig vanskelig posisjon.

Hun må etterhvert ta et umulig valg, om å enten følge hjertet sitt og hennes store kjærlighet, eller å gjøre det som er best for hennes egen familie. Hvordan dette går får du høre i Eikegården lydbok.

Om forfatteren: Stine Langtangen

Stine Langtangen er en norsk forfatter født 1977 i Oslo. Hun tilbrakte barndommen i en liten bygd i utkanten av Kongsberg, og har senere bodd i flere ulike land gjennom livet sitt, inkludert Australia, Tyskland og Danmark. Stine Langtangen bor i dag i nærheten av Oslo med sin ektemann og deres to barn. Langtangen er utdannet sivilagronom, og har også en master grad i Human Resources.

Som forfatter er hun kjent for sin serie Eikegården, hvor hun debuterte med Seljas drøm i 2015. I tillegg til å skrive egne bøker jobber Langtangen også som oversetter, og har blant annet oversatt Melanie Cantors bok Døden og andre fornøyelser og Helen Hoangs Er kurs i Kjærlighet.

Lytt gratis