Edderkoppkvinnen Lydbok

4/5

Författare: Rune Angell-Jacobsen

Lydbok

Introduksjon

Edderkoppkvinnen lydbok er den syvende boken i serien om Abel Eik fra forfatter Rune Angell-Jacobsen. Denne gangen reiser Abel Eik sammen med flere av sine nære venner og kolleger til Sverige for å etterforske drapet av en journalist, etter at den dødes samboer har kontaktet dem.

Gjennom boken blir det etterhvert klart at Abel Eik og resten av gjengen denne gangen har med en formidabel fiende å gjøre, en ondskapsfull kvinne kjent som Edderkoppkvinnen. Denne mystiske kvinnen skal vise seg å være svært utfordrende å hanskes med.

Edderkoppkvinnen lydbok gratis er en ny, spennende tilførsel til den allerede svært populære serien om Abel Eik.

Handling: Edderkoppkvinnen

Handlingen i Edderkoppkvinnen starter i Sverige, nærmere bestemt i elven Karlshamn. Her flyter liket av en ukjent mann nedover elven, hvor det etterhvert blir funnet. Det viser seg etter nærmere undersøkelser at liket er Gustav Ericson, som jobber som journalist. Han har helt tydelig blitt drept, undersøkelser av kroppen viser at dødsårsaken er at han ble knivstukket rett i hjertet, og døde som følge av dette.

Den døde journalisten har en samboer fra Norge, som blir svært redd og frykter for sitt eget liv når hennes kjære samboer Gustav Ericson blir drept. Hun bestemmer seg derfor for å kontakte sin egen datter, Stine Pettersen, som bor og jobber i Oslo. Her jobber hun for politiet som politibetjent, sammen med en rekke kjente karakterer i Edderkoppkvinnen lydbok.

Stine Pettersen jobber sammen med Abel Eik, som er tidligere kommandosoldat i forsvaret, hvor han jobbet i en årrekke, og skaffet seg en rekke svært unike ferdigheter. All erfaringen Abel Eik har opparbeidet seg gjennom årene vil komme godt med i denne saken, når de etterhvert reiser til Sverige sammen for å etterforske saken. Her vil de sørge for at de som er ansvarlige for drapet blir tatt, og at Stine Pettersen sin mor er trygg, i Edderkoppkvinnen lydbok gratis.

Med seg på reisen har de også Abel sin kone, Bente Figen Eik, og Johnny Dyrstad, kjent blant sine venner som Dyret. Saken de står overfor i Edderkoppkvinnen lydbok viser seg å være svært utfordrende når de ankommer Sverige. Det viser seg også at saken er veldig farlig, siden den involverer den farlige og mystiske Edderkoppkvinnen, som fort blir en fiende de må passe seg for.

Om forfatteren: Rune Angell-Jacobsen

Rune Angell-Jacobsen er en norsk forfatter født 1947 i Florø. Angell-Jacobsen har i flere år jobbet for det norske forsvaret, hvor han endte opp som oberstløytnant i en lang og innholdsrik karriere, hvor han blant annet jobbet på overvåkningsfly. Han er en svært produktiv forfatter, som etter sin debut i 1978, når han publiserte boken SAS-fly kapret, har publisert mer enn 100 bøker i løpet av sitt forfatterskap.

Angell-Jacobsen er i dag kjent som forfatteren bak flere populære serier i Norge, som den historiske serien Amerika som består av hele 52 bøker, Sara Vakker som totalt teller 22 bøker, Folket på Lindstad som endte med totalt 20 bøker. I tillegg publiserer han fremdeles bøker i Morgengry, Tvillinger i krig og Abel Eik seriene, som inkluderer boken Edderkoppkvinnen.

Lytt gratis