Echo park Lydbok

4/5

Författare: Michael Connelly

Lydbok

Introduksjon

I Echo park blir vi gjenforent med Harry Bosch, i den 12 boken i serien om etterforskeren. Han jobber nå med å løse uløste saker, og får et gjennombrudd med en av hans tidligere uløste saker fra 13 år siden, når statsadvokaten sier de har funnet den skyldige.

Den skyldige er en seriemorder beskyldt for flere andre drap, og har gått med på å tilstå en rekke andre drap, inkludert drapet av Marie Gesto i 1993, for å unngå dødsstraffen. Er han til å stole på, eller tilstår han for å redde livet i Echo park lydbok?

Når Harry Bosch tar tilståelsen hans, blir han klar over at han gikk glipp av et spor som kunne reddet både Marie Gesto og 9 andre mennesker for 13 år siden. Dette blir nesten for mye for Harry Bosch å takle, i jakten på sannheten i Echo park lydbok gratis.

Handling: Echo park

I 1993 forsvinner den 22 år gamle kvinnen Marie Gesto en dag etter å ha vært på butikken. Harry Bosch ble tildelt saken, og hadde ansvaret for å finne den unge kvinnen før det var for sent, men kom aldri til bunns i hva som skjedde med Marie Gesto i Echo park. Det er 13 år siden han fikk saken, og den er fremdeles uløst.

I dag jobber Harry Bosch for avdelingen som har ansvaret for å løse uløste saken, og har saken om Marie Gesto foran seg når han får en telefon fra statsadvokaten. Han gir beskjed om at en seriemorder har innrømmet å være ansvarlig for drapet på Marie Gesto. Dette får Harry til å stille flere spørsmål ved hele saken, og også seg selv i Echo park lydbok.

Harry Bosch er usikker på om han overså viktige spor i saken for 13 år siden, eller om det er noe mer som foregår. Mannen som har innrømmet å ha tatt livet av henne er beskyldt for å ha begått to andre grusomme drap, i tillegg til en rekke andre. Han har sagt seg villig til å ta på seg skylden for alle de andre drapene han har begått for å unngå dødsstraffen i Echo park lydbok gratis.

Harry Bosch får ansvaret med å ta tilståelsen fra mannen han har lett etter og hatet i 13 år, noe som er tøft for ham å gjøre i Echo park lydbok. Etterhvert oppdager han også at han gikk glipp av et viktig spor i saken til Marie Gesto i 1993. Hadde han sett dette sporet kunne han forhindret både hennes og ni andre mord, noe som veier tungt på Harry Bosch sine skuldre i Echo park.

Om forfatteren: Michael Connelly

Michael Connelly er en amerikansk forfatter født 1956. Han er en av verdens mest kjente krimforfattere, og har solgt over 70 millioner bøker over hele verden. Bøkene er oversatt til mer enn 40 språk. Connelly debuterte i 1992 med boken The Black Echo, og har siden publisert mer enn 30 andre bøker, inkludert Echo park. Flere av hans verk har blitt produsert som film, inkludert bøkene Blood Work og The Lincoln Lawyer.

Connelly er utdannet innen journalisme og kreativ skriving fra hans tid som student ved University of Florida. Han jobbet i flere år som journalist, og ble blant annet nominert til en Pulitzer Pris, og har også erfaring som krimreporter og skribent.

Connelly var president i Mystery Writers of America mellom 2003 og 2004, og har vunnet flere prestisjefylte priser, som Best First Novel for sin debut.

Lytt gratis