Du kan helbrede ditt liv Lydbok

4.6/5

Författare: Louise L. Hay

Lydbok

Introduksjon

Du kan helbrede ditt liv er en bok fra den verdenskjente forfatteren Louise L. Hay fra 1984, og er blant verdens mest leste selvhjelpsbøker. I boken blir leseren eller lytteren introdusert til forfatter Hay sine personlige tanker om hva som fører til mentale og fysiske sykdommer, og hvordan man kan helbrede seg selv.

I Du kan helbrede ditt liv lydbok kommer forfatter Hay med en teori om at det er menneskers negative tankesett som fører til all sykdom, inkludert kreft. Videre forteller hun hvordan alle mennesker velger sine egne foreldre gjennom egen energi.

Gjennom Du kan helbrede ditt liv lydbok gratis kommer Hay med konkrete råd og anbefalinger for hvordan man helbreder seg selv, også fra alvorlige sykdommer som kreft.

Handling: Du kan helbrede ditt liv

Du kan helbrede ditt liv er en bok som gir leseren eller lytteren de nødvendige verktøyene, motivasjonen, selvsikkerheten og kunnskapen til å ta kontroll over egen helse, og selv helbrede både fysiske og psykiske sykdommer. I boken blir vi introdusert til forfatter Hay sine egne teorier om hvordan man selv kan helbrede seg fra alvorlige sykdommer, som kreft og andre kroniske sykdommer, uten hjelp fra andre mennesker enn seg selv.

Gjennom Du kan helbrede ditt liv lydbok benytter forfatter Hay seg av egne erfaringer med traumer og sykdom i oppveksten og senere i livet for å komme til bunns i hva som i det hele tatt var årsaken til sykdommen og smerten hun opplevde. Hay mener at all sykdom, både mentale og fysiske sykdommer, inkludert kreft, stammer fra negative tanker, og at man ikke elsker seg selv nok.

Denne teorien legger grunnlaget for hennes metoder til å kunne kurere seg selv, som vi hører i Du kan helbrede ditt liv lydbok gratis. Om sykdom forårsakes av negative tanker, betyr det derfor selvsagt at det er mulig å bli kvitt sykdom og helbrede seg selv gjennom positive tanker og egenkjærlighet. Hay mener all sykdom kan kureres ved bruk av positive tanker, noe hun selv benyttet seg av når hun helbredet seg selv fra kreft.

I Du kan helbrede ditt liv kommer Hay med flere eksempler på mennesker som har helbredet seg selv ved hjelp av hennes teknikk, som en av hennes pasienter som fikset øynene sine ved å takle traumer fra barndommen. Du kan helbrede ditt liv lydbok komme også med hennes teori om hvordan vi selv velger våre foreldre.

Om forfatteren: Louise L. Hay

Louise L. Hay er en amerikansk forfatter som levde fra 1926 til 2017. Hay hadde en tøff start på livet, født inn i en fattig familie hvor hennes mor giftet seg med en voldelig stefar, som fysisk mishandlet både Hay og hennes mor. I en alder av 5 år ble hun voldtatt av en nabo, og hun sluttet skolen da hun kun var 15 år gammel etter at hun ble gravid, og senere gav bort barnet sitt til adopsjon.

Hay har også hatt og overlevd kreft, i tillegg til en rekke andre utfordringer i livet. Hun publiserte sin første bok i 1976, og har brukt erfaringer fra sitt eget liv til å skrive en rekke andre verdenskjente selvhjelpsbøker, inkludert Du kan helbrede ditt liv fra 1984.

Lytt gratis