Du får alltid det du ber om Lydbok

4.7/5

Författare: Esther Hicks & Jerry Hicks

Lydbok

Introduksjon

I Du får alltid det du ber om blir leseren eller lytteren introdusert til læren fra den ikke fysiske enheten eller sjelen Abraham, som forfatter Esther Hicks har tolket sammen med sin ektemann Jerry Hicks.

Gjennom Du får alltid det du ber om lydbok hører lytteren eller leseren om hvordan man best manifesterer sine ønsker, slik at man lever det harmonisk og innfriende livet man har sett for seg. Gjennom boken tar forfatterne opp flere temaer som er viktig i hverdagen, og som direkte vil sørge for at man oppnår egne målsetninger ved å følge rådene de kommer med.

Du får alltid det du ber om lydbok gratis egner seg for alle som er interessert i å leve ut sine drømmer, og leve et liv i lykke og positivitet.

Handling: Du får alltid det du ber om

Du får alltid det du ber om er en bok hvor man blir introdusert for, og bedre kjent med loven om tiltrekning. Gjennom boken vil leseren få innsikt i hvordan man best når de målene man har satt seg i livet, og enkelt sørger for at man til enhver tid lever et liv i harmoni og lykke, og dermed har en hverdag full av glede.

I Du får alltid det du ber om lydbok blir leseren eller lytteren særlig godt kjent med loven om tiltrekning, som sier at like ting til en svært stor grad tiltrekker hverandre. De vibrasjoner man sender ut i verden er de samme man vil få i retur, ifølge loven om tiltrekning. Ved å basere livet sitt rundt denne tankegangen, vil man kunne tiltrekke seg og sikre seg det livet man både ønsker og fortjener.

Du får alltid det du ber om lydbok gratis er basert på samtaler forfatter Esther Hicks har hatt med en gruppe ikke fysiske enheter, kalt Abraham, hvor hun har tolket deres uendelige kilde av intelligens slik at andre mennesker også kan dra nytte av deres lærdom. Boken er skrevet sammen med hennes ektemann, forfatter Jerry Hicks, og sammen har de sørget for at Abrahams lære og visdom er tilgjengelig for alle som velger å lese boken.

Gjennom Du får alltid det du ber om vil leseren eller lytteren få bedre innsikt i hvordan man best kan leve det livet man ønsker seg i dagens samfunn, som ofte er vanskelig å navigere. Du får alltid det du ber om lydbok egner seg dermed for alle som vil realisere drømmene sine.

Om forfatteren: Esther Hicks & Jerry Hicks

Esther Hicks er en amerikansk foredragsholder og forfatter født 1948. Hun har sammen med sin ektemann Jerry Hicks skrevet ni bøker. Hun er mest kjent for sitt litterære verk som hun har tolket fra en gruppe ikke fysiske sjeler kalt Abraham.

Jerry Hicks var en amerikansk forfatter som levde fra 1927 til 2011. Han er best kjent for sitt litterære verk og sine foredrag om Abraham, en ikke fysisk sjel, som han publiserte sammen med sin kone Esther Hicks.

Sammen publiserte de en rekke bøker, hvor de sammen tolket læren fra den mystiske ikke fysiske sjelen Abraham, inkludert Du får alltid det du ber om.

Lytt gratis