Dommedag Lydbok

4/5

Författare: Rune Angell-Jacobsen

Lydbok

Introduksjon

Dommedag er den 8 boken i den populære serien om Abel Eik, som tidligere har jobbet for spesialstyrkene som jeger, i tillegg til en rekke andre jobber, inkludert en kort periode som journalist. Boken tar leseren med seg på en reise til Amerika og solskinnsstaten California, hvor Abel Eik og hans kone Bente befinner seg på bryllupsreise.

Til tross for at han er på ferie, og ikke har noen som helst interesse i å gjøre noe annet enn å slappe av sammen med sin kone, blir Abel Eik etterhvert ufrivillig dratt inn i en skummel sak. I Dommedag lydbok hører vi hvordan en terrororganisasjon har planer om å gjøre stor skade rundt omkring i verden, og Abel Eik er en få personer som kan stoppe dem.

Dommedag lydbok gratis er en historie hvor Abel Eik får i oppdrag å redde store deler av verdens mennesker, før det er for sent.

Handling: Dommedag

I Dommedag blir det gjensyn med Abel Eik. Her befinner den tidligere jegeren innen spesialstyrkene seg på ferie i solrike California i Amerika. Han er ikke bare på vanlig ferie, men befinner seg på bryllupsreise sammen med sin ferske kone Bente. De har derfor planer om å bare slappe av og nyte livet sammen mens de kan.

Bryllupsreisen går ikke helt som de hadde sett for seg, når Abel Eik og hans nye kone Bente plutselig blir dratt inn i en ny sak, en sak som har potensialet til å gjøre store skader over hele verden om de ikke løser den. I saken blir de gjenforent med flere gamle venner, og det blir også gjensyn med flere gamle fiender i Dommedag lydbok.

Det viser seg at et stort antall forskere har forsvunnet rundt omkring i hele landet, uten noen som helst indikasjoner på hvor de kan være i Dommedag. Det er skremmende nok i seg selv at en rekke mennesker forsvinner sporløst, men det som er gjør hele situasjonen mer skremmende er forbindelsen disse forskerne har. Det er alle nemlig eksperter innen våpenteknologi, mer spesifikt teknologi knyttet til langdistanseraketter, som vi hører i Dommedag lydbok gratis.

Våpnene forskerne har kompetanse til å utvikle har muligheten til å legge hele nasjoner og kontinent i ruiner om de ender opp i feil hender. Det er derfor hele verden som står på spill i Dommedag lydbok, hvor Abel Eik er en av nøklene til å redde ikke bare seg selv og sin nye kone, men også resten av verden.

Om forfatteren: Rune Angell-Jacobsen

Rune Angell Jacobsen er en norsk forfatter født 1947 i Florø. Han er i dag bosatt i Bjugn, hvor han jobber som forfatter på fulltid. Angell-Jacobsen har lang erfaring fra Luftforsvaret, hvor han over årene har hatt flere ulike roller, blant annet systemoperatør og etterhvert oberstløytnant. Denne erfaringen blir ofte brukt som inspirasjon i bøkene hans, og har inspirert serien hans om Abel Eik.

Angell-Jacobsen debuterte som forfatter med boken SAS-fly kapret i 1978, og har siden publisert over 100 bøker totalt i sitt forfatterskap. Han er kjent for å være forfatteren bak flere populære bok serier, inkludert Folket på Lindstad, Tvillinger i krig, Max Balder og serien om Abel Eik, som inkluderer Dommedag.

Lytt gratis