Dødelige synder Lydbok

4.8/5

Författare: Egil Foss Iversen

Lydbok

Introduksjon

I Dødelige synder blir det gjensyn med Theodor Solomonsen for 10 gang, i den populære serien fra forfatter Egil Foss Iversen. Theodor Solomonsen har i løpet av serien forandret seg, gjennom flere spennende historier. Han er ikke lenger bedriftsrådgiver og psykoterapeut, men jobber som advokat på advokatkontoret Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen.

Denne gangen blir de hyret av en millionær som leter etter hans kone etter at hun har blitt kidnappet. Kidnapperne krever flere millioner kroner i løsepenger, og Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen blir ansatt som ektemannens advokater i jakten på hans kone i Dødelige synder lydbok.

Politiet bistår i etterforskningen, og de oppdager etterhvert at saken har tilknytning til Syria og IS, og saken tar dermed en uventet vending. Det er også sannsynlig at kidnapperen er en person som står offeret og hennes ektemann svært nær i Dødelige synder lydbok gratis.

Handling: Dødelige synder

Sindre Haraldsen slapper av på hytta. Han er mangemillionær, og har jobbet svært hardt for å oppnå suksessen han har i livet. Han føler seg bra etter et par dager på hytta når han kommer hjem til huset sitt igjen, ivrig etter å se sin kone igjen. Når han kommer hjem finner han ikke kona noen sted, huset er helt tomt, og kona har forsvunnet sporløst i Dødelige synder.

Sindre Haraldsen finner ikke kona noe sted, men det han finner er et brev noen har lagt igjen i huset sitt. Når han leser brevet innser han at kona hans har blitt kidnappet, og at kidnapperne krever 10 millioner kroner i løsepenger om Sindre Haraldsen noen gang vil se henne igjen levende. De advarer ham også mot å kontakte politiet, gjør han det vil de ta livet av henne i Dødelige synder lydbok.

Til tross for advarselen om å involvere politiet i saken, bestemmer Sindre Haraldsen seg for å kontakte politiet, siden han ikke vet hva han bør gjøre. Politiet starter etterforskningen og jakten på de skyldige, i håpet om å finne den savnede kvinnen før det er for sent. I tillegg til politiet ansetter Sindre Haraldsen advokatene Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen som advokater i Dødelige synder lydbok gratis.

I Dødelige synder lydbok blir politiet etterhvert klar over at Sindre Haraldsen har en adoptiv datter fra Syria, og hun blir fort mistenkt i saken, en mistanke som styrkes etter at de finner flere effekter fra Syria i hjemmet hennes. De tror hun er tilknyttet terroristorganisasjonen IS, og er derfor sikre på at hun har noe med kidnappingen å gjøre i Dødelige synder, men er saken mer komplisert enn de tror?

Om forfatteren: Egil Foss Iversen

Egil Foss Iversen er en norsk forfatter født 1949 i Florø. Iversen er utdannet økonom, og har senere også tatt videre utdanning innen bedrifts og kommunikasjonspsykologi. Iversen har bred erfaring innen flere ulike industrier, og har jobbet som bedriftsleder, ulike administrative roller i tillegg til å ha vært involvert i menneskelige ressurser. Han er også kjent for å holde foredrag og kurs både for private arrangement og næringslivet.

Iversen sin litterære debut kom i 1997 da han publiserte boken Det sitter i hodet, og publiserte senere oppfølgeren til denne boken med Hverdagsfilosofi. Begge disse bøkene kan klassifiseres som selvhjelpsbøker. Det var først i 2011 han debuterte innen den skjønnlitterære sjangeren med boken Ørnens skygge.

Han er i dag best kjent som forfatteren av serien om psykoterapeuten Theodor Solomonsen og Dødelig serien, som foreløpig består av 20 bøker, inkludert Dødelige synder.

Lytt gratis