Dødelige bekjennelser Lydbok

4/5

Författare: Egil Foss Iversen

Lydbok

Introduksjon

Dødelige bekjennelser er en bok i den innholdsrike serien om Theodor Solomonsen, også kjent som Dødelig serien, fra forfatter Egil Foss Iversen. Theodor Solomonsen jobber for tiden som advokat for advokatkontoret Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen. Denne gangen har de flere vanskelige saker de er ansvarlige for.

I Dødelige bekjennelser lydbok får de ansvar for å forsvare en dømt voldtektsmann, som også soner for drapsforsøk. Foreldrene er derimot uenig i dommen, til tross for at han allerede har sonet flere år. Samtidig får de også jobben med å forsvare en datter mistenkt for å ha drept sin rike mor på sykehuset.

Det skjer også andre drap i Dødelige bekjennelser lydbok gratis, og en sak fra fortiden kommer i søkelyset.

Handling: Dødelige bekjennelser

I Dødelige bekjennelser sitter en mann i fengsel, hvor han har sonet en dom for voldtekt og drapsforsøk i seks år. Dommen er fremdeles ikke over, og hans soner fremdeles, men foreldrene til mannen mener at sønnen deres er uskyldig, og aldri burde blitt fengslet. De bestemmer seg derfor for å besøke advokatkontoret til Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen, i sin jakt etter å renvaske sønnen sin.

Det viser seg videre i Dødelige bekjennelser lydbok at dette ikke er den eneste saken de to advokatene Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen vil tilbringe tiden sin med i denne historien. En eldre kvinne dør på Haukeland sykehus. Det viser seg at dødsårsaken er cyanidgass, og ikke alderdom som de først trodde. Hun er en svært rik forretningskvinne, og eier lakseoppdrett bedriften Nordrevoll. Det tar ikke lang tid før hennes egen datter blir mistenkt i saken.

Den døde kvinnen sin datter oppsøker derfor Lundquist og Solomonsen, hvor hun hevder sin uskyld i Dødelige bekjennelser lydbok gratis. De to advokatene takker dermed ja til denne jobben også. Bare et par dager etter den eldre kvinnen blir drept skjer det igjen et dødsfall ved samme sykehus, som fort vekker mistanker hos politietterforsker Bodil Lien i Dødelige bekjennelser.

Det viser seg at drepte mannen var innblandet i en uløst forsvinningssak fra 1996, som betyr at Bodil Lien har to saker hun må løse om hun vil finne ut hva som foregår, og hvorfor noen har drept en dødssyk eldre mann. Videre etterforskning viser at begge de to drapene er tilknyttet saken fra 1996 i Dødelige bekjennelser lydbok.

Om forfatteren: Egil Foss Iversen

Egil Foss Iversen er en norsk forfatter født 1949 i Florø. Han er utdannet innen bedrifts psykologi og økonomi, og har i løpet av karrieren hatt flere ulike roller innen næringslivet. Eksempelvis har Iversen jobbet som bedriftsleder og innen menneskelige ressurser. Han er i tillegg svært godt kjent som foredragsholder, og leder også ulike kurs for både private aktører og næringslivet.

Egil Foss Iversen sin debut som forfatter kom i 1997 med boken Det sitter i hodet, som kan klassifiseres som en selvhjelpsbok. Boken fikk i 2000 oppfølgeren Hverdagsfilosofi. Iversen er best kjent som forfatteren av de to krim seriene Dødelig og Ondskapens. Ondskapens er en serie på fire bøker foreløpig, mens serien Dødelig består av tjue bøker, inkludert boken Dødelige bekjennelser.

Lytt gratis