Dødelig rettferdighet Lydbok

4/5

Författare: Egil Foss Iversen

Lydbok

Introduksjon

Dødelig rettferdighet er den niende boken i det som har blitt kjent som Dødelig serien, fra forfatter Egil Foss Iversen. I serien blir vi kjent med Theodor Solomonsen, som er bedriftsrådgiver og psykoterapeut, og ofte bistår i vanskelige drapsgåter.

Gjennom Dødelig rettferdighet lydbok blir det derfor gjensyn med Theodor Solomonsen, som blir dratt inn i en ny sak. Han jobber nå som advokat på advokatkontoret Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen. Her blir han sammen med sin partner ansvarlig for å forsvare en mann beskyldt for å ha drept sin egen kone.

I tillegg får de et annet mysterium de må løse, når en mann er overbevist om at hans søster har blitt drept, ikke begått selvmord som politiet påstår, i Dødelig rettferdighet lydbok gratis.

Handling: Dødelig rettferdighet

I Dødelig rettferdighet foregår det en storslått bursdagsfeiring. Anne og Nina er nemlig ikke bare søstre, men tvillingsøstre, som bestemmer seg for å slå på stortromma når de skal feire sin 35 års dag sammen. De to søstrene er veldig rike, og har derfor muligheten til å stelle i stand en svært stor fest for seg og sine.

Det går ikke som de hadde planlagt, når den ene av søstrene blir funnet i svømmebassenget, død, i Dødelig rettferdighet lydbok. Søkelyset blir rettet mot hennes ektemann, som derfor blir arrestert og mistenkt for å ha tatt livet av sin egen kone i hennes bursdagsfeiring.

Det er opp til Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen, som er advokater, å forsvare den drepte kvinnens mann, som fremdeles påstår han er uskyldig, og aldri ville drept sin egen kone i Dødelig rettferdighet lydbok gratis.

På samme tid som det er opptatt med saken til den drepte tvillingsøsteren, får advokatkontoret besøk av en annen mann i Dødelig rettferdighet. Han ser ikke særlig bra ut, og har helt tydelig drukket mye alkohol. Han har oppsøkt advokatene for å gi beskjed om at søsteren hans er død. Politiet mener hun har tatt sitt eget liv, og avsluttet saken. Han er likevel helt sikker på at søsteren hans har blitt drept.

Theodor og Miriam står overfor to store utfordringer, siden begge sakene er mye vanskeligere og sammensatte enn det de først trodde i Dødelig rettferdighet lydbok. Det er ikke bare liv som står på spill, men også milliarder av kroner, i et spill hvor flere mennesker har mye mer makt enn de burde ha.

Om forfatteren: Egil Foss Iversen

Egil Foss Iversen er en norsk forfatter født 1949 i Florø. Iversen er utdannet innen økonomi, og har hatt flere ulike jobber gjennom en lang og innholdsrik karriere. Han har hatt flere jobber innen bedriftsledelse og administrasjon, og er også kjent for å holde foredrag for næringslivet og private arrangement.

Iversen debuterte i 1997 med boken Det sitter i hodet, som er en selvhjelpsbok. Det var først i 2011 han debuterte som krim forfatter, med boken Ørnens skygge. Denne serien består foreløpig av 20 bøker, hvor vi blir med Theodor Solomonsen på ulike saker, inkludert boken Dødelig rettferdighet. Serien er kjent som Dødelig serien.

Lytt gratis