Dinosaurgjengen Lydbok

4.6/5

Författare: Lars Mæhle

Lydbok

Introduksjon

Dinosaurgjengen er en barnebok serie fra den prisvinnende barnebok forfatteren Lars Mæhle. Serien består foreløpig av 8 bøker, hvor vi blir bedre kjent med en gjeng vennlige dinosaurer.

Gjennom Dinosaurgjengen lydbok blir vi med Rasmus Rex og hans venner på flere spennende eventyr. Vi blir blant annet kjent med hans bestevenn, Trym Troodon, som selvsagt er med på alle utfluktene og aktivitetene Rasmus Rex foretar seg.

Dinosaurgjengen lydbok gratis er en serie som egner seg til barn opptil 6 år, hvor de blir introdusert til dinosaurenes verden gjennom Rasmus Rex og hans venner og deres eventyr. Bøkene er fulle av humor, overraskelser og også et par litt skumle dinosaurer.

Handling: Dinosaurgjengen

Dinosaurgjengen er en barnebok serie som er best egnet for barn opptil 6 års alderen. Bøkene egner seg til både høytlesning for de yngste, i tillegg til å være veldig godt egnet for de som nettopp har begynt å lære seg å lese selv. Bøkene er også fulle av informasjon om en rekke ulike dinosaurer som omtales i serien, som betyr at barna blir introdusert til flere dinosaurer gjennom disse bøkene.

I Dinosaurgjengen lydbok vil lytteren eller leseren bli kjent med den unge dinosauren Rasmus Rex, som har hovedrollen i denne serien. Vi blir også godt kjent med hans bestevenn Trym Troodon, som alltid er med Rasmus Rex på diverse utflukter og eventyr. I tillegg til Rasmus Rex og Trym Troodon blir vi også kjent med en rekke andre trivelige dinosaurer i bøkene, og møter også på et par mindre trivelige, skumle dinosaurer.

Sammen drar de to bestevennene Rasmus Rex og Trym Troodon på flere spennende eventyr sammen i dinosaur universet hvor de bor sammen i Dinosaurgjengen lydbok gratis. Sammen må de to vennene blant annet takle den skumle sumpskogen sammen, når de må komme seg fort hjem til en veldig spesiell hendelse, og møter på noen nokså skumle dinosaurer. De er også med på svømmekonkurranse sammen med Rasmus sin bror Robin, selv om Rasmus ikke er veldig god til å svømme.

Videre i Dinosaurgjengen drar de to vennene Rasmus og Trym på skattejakt, de reiser til enden av kartet for å se hva de finner der, og deltar også i isfiske konkurranse for å vinne en krukke med makrell i tomat. Dinosaurgjengen lydbok er full av underholdende eventyr for de minste.

Om forfatteren: Lars Mæhle

Lars Mæhle er en norsk forfatter født 1971. Han har gjennom sin karriere som forfatter skrevet bøker både for barn, ungdom og voksne. Mæhle er utdannet ved Universitetet i Oslo, hvor han studerte litteratur. Etter endt studie jobbet han i flere år for forlaget Gyldendal Norsk Forlag, hvor han hadde en rolle som redaktør.

Mæhle debuterte som forfatter i en alder av 32 år med boken Keeperen til Tunisia, etter å ha sendt inn flere manus til en rekke ulike forlag i Norge helt siden han var 18 år gammel. Debutboken hans har senere blitt filmatisert som Keeper`n til Liverpool. Senere har han publisert en rekke bøker, inkludert barnebok serien Dinosaurgjengen. Mæhle har vunnet både UPrisen, Fabelprisen og Nynorsk barnelitteraturpris.

Lytt gratis