Det store sviket Lydbok

4.6/5

Författare: B.A. Paris

Lydbok

Introduksjon

I Det store sviket blir vi kjent med Cass, som hjemsøkes av minner fra en skjebnesvanger kveld, hvor en kvinne ble drept. Cass, som selv så kvinnen sitte i bilen sin på en øde landevei midt i regnet, stoppet ikke for å sjekke om hun var i orden. Senere samme kveld blir kvinnen drept.

Cass føler derfor at hun kunne gjort noe for å forhindre de grusomme drapet i Det store sviket lydbok. Hun har også begynt å slite med hukommelsen, og glemmer en rekke detaljer. Det eneste hun ikke klarer å glemme er den kvelden.

Videre i Det store sviket lydbok gratis begynner Cass å motta merkelige, lydløse telefonsamtaler, som skremmer henne. Etterhvert får hun også en uhyggelig følelse av at noen holder et øye med henne, og følger hennes minste bevegelser.

Handling: Det store sviket

Cass sliter for tiden i Det store sviket. Hun har hatt det tøft helt siden den kvelden hun så bilen i skogen på en regnfull natt med tungt regn, på den kronglete landeveien. Inni bilen satt det en kvinne, en kvinne som senere ble drept samme kvelden. Cass har prøvd så godt hun kan å glemme den kvelden og det grusomme drapet av den uskyldige kvinnen i bilen, hva kunne hun egentlig ha gjort for å forhindre det som skjedde?

Landeveien hvor Cass så kvinnen i bilen er en farlig vei å befinne seg på midt i en storm. Cass sin ektemann hadde vært sint om han visste at hun hadde brutt løftet sitt om å ikke ta den farlige snarveien hjem i Det store sviket lydbok. Hun vet også at hun sannsynligvis selv ville blitt skadet om hun hadde stoppet. Cass gjør det hun kan for å prøve å glemme hele kvelden, og ikke føle seg skyldig.

Helt siden den skjebnesvangre kvelden har hun begynt å bli mer glemsom, og sliter med hukommelsen. Hun glemmer hvor hun har parkert bilen, om hun har tatt medisinen sin, pin koder og hvorfor hun har bestilt en trillevogn når hun ikke har baby. Det eneste hun ikke kan glemme er den kvinnen, kvinnen hun kanskje kunne ha reddet i Det store sviket lydbok gratis, og den grusomme skyldfølelsen.

I Det store sviket hører vi hvordan Cass har mottatt en rekke merkelige telefonsamtaler, noen ringer henne uten å si en lyd. Vi hører også hvordan Cass etterhvert begynner å få en uhyggelig følelse av at noen følger hennes minste bevegelse, og følger etter henne i Det store sviket lydbok.

Om forfatteren: B. A. Paris

B. A. Paris er en fransk britisk forfatter født 1958 i Surrey. Hennes mor er fransk, og hennes far er irsk. Hun er det tredje av seks barn i familien, og hun flyttet til Frankrike etter endt studier, hvor hun jobbet i en bank i Paris i flere år.

Paris debuterte som forfatter etter at en av hennes døtre oppfordret henne til å delta i en skrivekonkurranse. Selv om hun ikke vant konkurransen, gav opplevelsen mersmak, og førte til at hun publiserte sin debut bok Behind Closed Doors i 2016, som foreløpig har solgt mer enn 3 millioner eksemplarer. Rettighetene til boken har også blitt solgt for å produsere film eller tv av historien. Hun har siden publisert fem andre bøker, inkludert Det store sviket.

Lytt gratis