Det lille pianohuset Lydbok

4/5

Författare: Erica James

Lydbok

Introduksjon

Det lille pianohuset lydbok er en av Erica James sine mest populære bøker. I boken blir vi med til den vakre landsbyen Little Pelham, hvor vi blir kjent med Mia Channing og hennes familie. Det viser seg etterhvert at hele familien hennes har flere hemmeligheter det har holdt skjult fra hverandre.

Glansbildet som i flere år har blitt nøye passet på av Mia begynner å slå sprekker, i en historie full av overraskelser. Etterhvert møter vi også Owen Fletcher, som har flyttet tilbake til landsbyen, for å leve ut sin livslange drøm om å kjøpe Det lille pianohuset.

Gjennom Det lille pianohuset lydbok gratis møter Mia og Owen hverandre etterhvert, og det oppstår en udiskuterbar gnist mellom de to, som uten tvil er tiltrukket hverandre.

Handling: Det lille pianohuset

I Det lille pianohuset møter vi Mia Channing. Fra utsiden ser det ut som om Mia Channing har absolutt alt en kan drømme om i livet, og alt hun noen gang har ønsket seg. Hun har et vakkert hjem hun er glad i, hun er lykkelig gift, en jobb hun nyter og tre voksne barn hun verdsetter mer enn noe annet i livet. Likevel skjuler dette glansbildet mye, som vi får høre i Det lille pianohuset lydbok.

Når familien samler seg for å feire hennes sønns 30 års dag, tar han med seg sin nyeste kjæreste, som til alles overraskelse har en ni år gammel datter, som kommer som et sjokk. Før sjokket av dette har lagt seg, og før kaken har blitt delt opp, kommer Mias yngste datter med en ny overraskelse ingen var forberedt på i Det lille pianohuset lydbok gratis.

Det blir etterhvert en kveld som markerer vendepunktet i hele familiens liv, og gammel harme og anger kommer til overflaten. Verdenen og glansbildet Mia har brukt hele livet til å skape faller fort sammen, og fører til store endringer i Mias liv, som du vil se i Det lille pianohuset lydbok.

Tre tiår etter at han forlot Little Pelham vender Owen Fletcher tilbake. Han er på jakt etter et nytt liv, og bestemmer seg for å prøve igjen i huset han har flere gode minner fra, Det lille pianohuset. Etterhvert treffer Mia og Owen hverandre, og det ser ut som om livet deres er i ferd med å ta en uventet vending.

Om forfatteren: Erica James

Erica James er en engelsk forfatter født 1960 i Surrey. Hun debuterte som forfatter i 1996 med boken A Breath of Fresh Air, og har siden publisert 19 andre bøker. James sine bøker har blitt oversatt til tretten ulike språk, og hun har totalt solgt mer enn fem millioner bøker globalt, inkludert Det lille pianohuset.

James jobber som forfatter på fulltid, og skriver enten fra sitt hjem i Surrey eller sitt andre hjem i Lake Como i Italia. Både Surrey og Lake Como er gjengangere i flere av hennes bøker.

Erica James vant i 2006 prisen Romantic Novel of the Year Award, en prestisje full og ettertraktet pris i det engelske litterære miljøet.

Lytt gratis