Det er nå du lever Lydbok

4.1/5

Författare: Eckhart Tolle

Lydbok

Introduksjon

Det er nå du lever er en selvhjelpsbok fra den anerkjente og kritikerroste forfatteren Eckhart Tolle. I boken går Tolle grundig til verks for å forklare hvor viktig det er å leve i nået, ved hjelp av ting som tankefullhet eller mindfulness.

I Det er nå du lever lydbok baserer Tolle sine tolkninger av hvordan man bør leve fra en rekke ulike filosofier, livssyn og religioner. Han har hentet inspirasjon fra både buddhisme og sufisme. I tillegg retter forfatteren kritikk mot visse aspekter ved religion, som ofte er motstridende til å leve et lykkelig liv.

Gjennom Det er nå du lever lydbok gratis får du innblikk i hvorfor forfatter Tolle mener at å leve i nået er den beste og enkleste veien til lykke og opplysning i livet.

Handling: Det er nå du lever

Forfatter Eckhart Tolle har i boken Det er nå du lever et veldig enkelt budskap til leserne og lytterne. Det å leve i nået er den sanneste veien til lykke og opplysning i livet. Dette budskapet er kanskje ikke en veldig ny eller original tanke. Likevel gjør Tolle sine klare og tydelige ord, støttende stemme og entusiasme dette til en utmerket manual for de som noen gang har lurt på hva det egentlig betyr å leve i nået.

Først og fremst er Tolle en utmerket lærer av svært høyt kaliber, som har en helt egen evne til å forklare kompliserte konsept på et mer hverdagslig og forståelig vis. Bare i løpet av det første kapittelet i Det er nå du lever lydbok blir leseren eller lytteren introdusert til en annen måte å se verden på. De blir mer klar over hvordan tanker og følelser står i veien for deres evne til et lykkelig liv.

Det er nå du lever lydbok gratis er fullpakket av informasjon og inspirerende ideer. Noen av temaene som er inkludert er kilden til Chi, opplyste forhold, kreativ bruk av sinnet, forgjengelighet og livets sirkel. Tolle har også inkludert hvor i boken leseren eller lytteren bør legge boken fra seg og virkelig tenke over hva de nettopp har lest eller hørt. Dette gjør det enklere å fordøye og forstå bokens budskap.

Det er nå du lever lydbok er en bok som vil kunne inspirere deg til å gjøre endringer i livet som vil føre til mer glede og mening i hverdagen. Boken har et budskap som er veldig enkelt, men som folk flest likevel sliter med å forstå fullt. Det er nå du lever forklarer hvordan man best tolker dette budskapet.

Om forfatteren: Eckhart Tolle

Eckhart Tolle er en tysk forfatter født 1948. Tolle er født og oppvokst i nærheten av Dortmund i Tyskland, og vokste opp i tiden rett etter den andre verdenskrigen. Som barn ble han derfor godt kjent med ting som frykt og angst, og lekte med vennene sine i bygninger som var bombet i stykker fra krigen.

Da han var 13 flyttet han til Spania for å bo med faren sin, som ikke insisterte på at Eckhart gikk på skolen. Derfor valgte han å heller studere ting som litteratur, astronomi og språk hjemme. Han ble tidlig påvirket av det litterære verket til Joseph Anton Schneiderfranken.

Som forfatter debuterte Tolle i 1997 med boken Det er nå du lever, som han har hatt stor suksess med. Senere har han også hatt stor suksess med flere andre bøker.

Lytt gratis