Den som reddes kan Lydbok

3.3/5

Författare: Sophie Hannah

Lydbok

Introduksjon

Den som reddes kan er den tredje boken i serien fra den bestselgende og kritikerroste forfatteren Sophie Hannah. I denne boken blir vi kjent med Sally Thornton, som befinner seg i en veldig ukomfortabel og lite gunstig situasjon.

Sally har en hemmelighet som kan ødelegge hele familien hennes. Hemmeligheten har hun holdt skjult helt til et drap i nabolaget en dag blir funnet drept. Den eneste overlevende fra drapet er mannen i huset. Sally vet likevel at bildet hun ser på tv ikke hører til mannen i familien, men hun kan ikke si det til noen i Den som reddes kan lydbok.

Sally kan ikke risikere å ødelegge familien sin i Den som reddes kan lydbok gratis, siden hemmeligheten også kan ende med hennes egen død.

Handling: Den som reddes kan

I Den som reddes kan møter vi Sally. Hun er gift med to små barn og jobber fulltid. Hun er alltid stresset, sliten og i dårlig humør. Likevel vil hun ikke endre på noen ting. Når en jobb reise blir avlyst, innser Sally hvor mye hun så frem til avbrekket. I stedet for å fortelle ektemannen sin at turen er avlyst, reiser hun i stedet bort i en uke alene, for å gi seg selv en velfortjent ferie.

I løpet av den hemmelige ferien sin i Den som reddes kan lydbok møter hun Mark Bretherick. De har et par drinker sammen, og før hun vet hva som har skjedd, har de tilbragt en hel uke sammen. Når Sally kommer hjem igjen far sin ukelange utflukt, ser hun på nyhetene at en mor og datter har blitt drept. Den eneste som overlevde var mannen nyhetene identifiserer som Mark Bretherick.

Sally kjenner igjen navnet, men mannen de intervjuer er ikke mannen hun nettopp har tilbrakt en uke sammen med. Sally lurer derfor på hvem hun nettopp har tilbrakt en uke sammen med, og hva som egentlig har skjedd med den drepte kvinne og barnet. Dette fører til at Sally foretar sin egen etterforsking i Den som reddes kan lydbok gratis.

Sally kan ikke gå til politiet med informasjonen hun har, og kan heller ikke fortelle sin egen mann hva som foregår, siden det garantert vil ødelegge både livet hennes og ekteskapet deres i Den som reddes kan. Hva Sally etterhvert bestemmer seg for å gjøre, og hvordan hun kommer seg ut av denne knipen, hører du i Den som reddes kan lydbok.

Om forfatteren: Sophie Hannah

Sophie Hannah er en britisk forfatter og poet født 1971 i Manchester. Hun er datter av akademikeren Norman Geras og forfatteren Adele Gera, og er utdannet ved University of Manchester. Hannah publiserte sin første diktbok da hun var 24 år gammel i 1993, og har senere publisert bøker både for barn, ungdom og voksne.

Hannah er best kjent for sitt bidrag innen krimsjangeren, hvor hun har skrevet både frittstående bøker og serien Spilling CID, også kjent som Waterhouse og Zailer serien, som foreløpig består av 12 bøker, inkludert Den som reddes kan, som også ble produsert for tv. Hun har også skrevet bøker basert på Agatha Christies karakter Hercule Poirot.

Lytt gratis