Den siste enken Lydbok

4.3/5

Författare: Karin Slaughter

Lydbok

Introduksjon

Den siste enken er den niende boken i den populære serien Will Trent fra forfatter Karin Slaughter. I denne boken er Will Trent tilbake sammen med Sara Linton, i en ny spenningsroman full av uventede vendinger og forstyrrende hemmeligheter.

I Den siste enken lydbok hører vi om en kidnapping, hvor en kvinne forsvinner, med sitt barn som vitne til det hele. Til tross for en storstilt leteaksjon fra politiet, er kvinnen fremdeles sporløst forsvunnet flere uker senere.

Senere blir en rekke eksplosjoner sentralt i Den siste enken lydbok gratis, når Will Trent og Sara Linton prøver å hjelpe til i kaoset som oppstår. Det viser seg også at en ny kvinne blir bortført, en kvinne som står Will Trent veldig nær i dette dramaet.

Handling: Den siste enken

I Den siste enken blir vi vitne til at en kvinne blir kidnappet midt i offentligheten, foran sin egen datter, midt på en parkeringsplass utenfor et kjøpesenter en varm sommerkveld. Kvinnen jobber som forsker ved den amerikanske offentlige institusjonen CDC, og en storstilt jakt etter å finne henne blir satt i gang. Likevel er kvinnen, som har tittelen doktor, sporløst forsvunnet i flere uker. Kidnappingen er bare begynnelsen på det som kommer.

En hel måned etter at den kvinnelige forskeren forsvinner, fremdeles uten spor eller ledetråder om hvor hun kan befinne seg, skjer det noe uventet i Den siste enken lydbok. Helt uten forvarsel, midt i en solfylt søndags ettermiddag, skjelver hele grunnen når en bombe går i luften i et av Atlanta sine travleste nabolag. Sekunder senere smeller en ny bombe, begge i nærheten av viktige bygninger i byen, inkludert både CDC og FBI sitt kontor.

Både Sara Linton og hennes partner Will Trent er i nærheten av eksplosjonene, og skynder seg bort til åstedet for å bistå med sin ekspertise i Den siste enken lydbok gratis. Midt i kaoset skjer det noe fryktelig, når de som er ansvarlig for bomben kidnapper Sara Linton, som også viser seg å være ansvarlig for å ha kidnappet den savnede forskeren. De blir etterhvert klart at de har planer om å ta livet av tusenvis av mennesker.

Will Trent står overfor sitt livs utfordring for å redde Sara Linton fra de som er ansvarlig i Den siste enken. Begge to befinner seg midt i en grusom konspirasjon som har potensialet til å ende opp som en massakre om Will ikke klarer å stoppe det i Den siste enken lydbok.

Om forfatteren: Karin Slaughter

Karin Slaughter er en amerikansk forfatter født 1971. Slaughter er også kjent som grunnleggeren av organisasjonen Save the Libraries, en organisasjon som jobber for å støtte og holde liv i amerikanske biblioteker over hele landet. Hennes bok fra 2018, Pieces of Her, har blitt produsert som en serie av strømme selskapet Netflix.

Slaughter debuterte som forfatter i 2001 med boken Blindsightet, som hun ble belønnet med flere prestisjefylte priser for, og som fort ble oversatt til nesten 30 språk. Hun har så langt i karrieren publisert over 20 bøker, inkludert Den siste enken, og solgt mer enn 40 millioner eksemplarer av sine bøker i omtrent 120 forskjellige land.

Lytt gratis