Den lille muldvarpen Lydbok

4.7/5

Författare: Werner Holzwarth

Lydbok

Introduksjon

Werner Holzwarth sin verdenskjente historie om Den lille muldvarpen er kjent over hele verden med god grunn. Siden boken ble publisert i 1989 har den spredt seg blant barn over hele verden, som alle har blitt veldig glad i det nærsynte lille dyret.

I Den lille muldvarpen lydbok hører vi om hvordan en liten muldvarp setter ut for å løse et mysterium som uten tvil vil engasjere små barn, og føre til mye latter sammen med dem. Barn har en velkjent fascinasjon med ting som bæsj, så når noen bæsjer på vår nærsynte venn er det en oppskrift for suksess i en barnebok.

Gjennom Den lille muldvarpen lydbok gratis er mysteriet å finne ut hvem som bæsjet på muldvarpens hode når han var på vei ut for å sjekke om sola har stått opp, og hvor alle er mistenkt til den skyldige blir funnet.

Handling: Den lille muldvarpen

Det er en helt vanlig dag i Den lille muldvarpen sitt liv en vakker morgen. Han har nettopp stått opp, og bestemmer seg for å sjekke om solen har stått opp eller ikke. Han bor under jorden i et hull, som betyr at han må stikke hodet sitt opp av et lite hull i bakken for å se hva som foregår i omverdenen. Idet han stikker hodet opp fra hullet, lander en bæsj på hodet hans. Hvem gjorde det?

Det er ikke hver dag at noen bæsjer på Den lille muldvarpen, som betyr at det selvsagt er viktig å komme til bunns i mysteriet og finne ut hvem som bæsjet på ham, og om det var et uhell eller ikke. Det betyr at alle dyrene er mistenkte til den skyldige blir funnet.

Siden muldvarpen er veldig nærsynt har han ingen anelse om hvem som faktisk gjorde det, og noe som også fører til flere utfordringer i jakten på den skyldige i Den lille muldvarpen lydbok. For å finne det skyldige dyret bestemmer han seg for å oppsøke alle dyrene i området i jakten på svar.

Gjennom Den lille muldvarpen lydbok gratis avhører han alle dyrene han møter, og bæsjen befinner seg fremdeles på toppen av hodet hans, som er viktig for å identifisere den skyldige. For å renvaske seg viser alle dyrene han møter hvordan deres egen bæsj ser ut, slik at til og med den nærsynte muldvarpen kan se at det umulig kan være dem som gjorde det.

Etterhvert nærmer han seg svarene han søker i Den lille muldvarpen lydbok, og han finner kanskje ut hvem som bestemte seg for å bæsje på hodet hans.

Om forfatteren: Werner Holzwarth

Werner Holzwarth er en tysk forfatter født 1947 i Winnenden Tyskland. Holzwarth er i dag bosatt i Frankfurt. Han var student i Berlin, før han senere startet karrieren sin som professor i visuell kommunikasjon ved Bauhaus universitetet i Weimar.

Werner Holzwarth er en barnebokforfatter som har skrevet flere kjente og suksessfulle bøker, blant annet Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans lydbok. Den lille muldvarpen har blitt oversatt til 27 språk og publisert i flere ulike land over årene siden den ble publisert i 1989, og er sammen med flere av hans bøker veldig populære blant barn i flere land.

Lytt gratis