Den grenseløse hjernen Lydbok

4.5/5

Författare: Jo Boaler

Lydbok

Introduksjon

I Den grenseløse hjernen blir leseren eller lytteren bedre kjent med sin egen hjerne, takket være forfatter Jo Boaler. Forfatteren gir en grundig oversikt over hva man faktisk er i stand til å oppnå i livet om man bare vet hvordan.

Den grenseløse hjernen lydbok viser deg hvordan nettopp du enkelt kan mestre en rekke ulike ting du kanskje ikke trodde du noen gang ville være i stand til. Ting som musikk og fysikk er bare et par eksempel på ting alle kan mestre ved hjelp av de rette grepene.

Gjennom Den grenseløse hjernen lydbok gratis får leseren eller lytteren en gjennomgang av de seks viktigste tingene man må være klar over om man vil oppnå nye mål i livet.

Handling: Den grenseløse hjernen

I Den grenseløse hjernen gir forfatter Jo Boaler en grundig oversikt over hva hjernen faktisk er i stand til å gjøre, og hvordan man oppnår de målsetningene man kanskje ikke trodde man noen gang kunne nå. Helt fra når vi begynner på skolen som små barn blir vi fortalt at alle er født med forskjellige hjerner, og ikke alle har samme utgangspunkt til å oppnå de samme resultatene i livet. Dette er feil.

Gjennom Den grenseløse hjernen lydbok hører i hvordan det ikke stemmer at enkelte mennesker ikke har muligheten til å mestre ting som musikk, eller forstå komplisert matematikk. De er bare de med den rette hjernen som vil kunne mestre visse områder, er noe man ofte hører. Denne myten har for lengts blitt avlivet, og forfatter Boaler viser oss hvordan alle kan mestre de feltene de selv vil, ved å benytte seg av de riktige fremgangsmåtene.

Den grenseløse hjernen lydbok gratis gir leseren eller lytteren de seks nøklene man kan benytte seg av for å nå hvilket som helst mål man setter seg selv. Det er riktig at det ofte kan være litt enklere for visse mennesker å forstå ulike ting og mestre dem, alle er tross alt forskjellige. Likevel er det ingenting som sier at man ikke kan mestre et instrument, eller lære seg et nytt språk, om man bare prøver hardt nok.

Den grenseløse hjernen er en bok for de som er interessert i å forstå hvordan hjernen fungerer bedre. Den grenseløse hjernen lydbok er særlig nyttig for de som har bestemt seg for å lære seg nye ting, og utfordre seg selv og sin egen hjerne, for å se hva de er i stand til å oppnå.

Om forfatteren: Jo Boaler

Jo Boaler er en britisk forfatter og professor. Hun er utdannet innen psykologi ved Liverpool University, og har senere også studert matematikk ved King’s College London, og er i dag professor innen matematikk. Hun jobber i dag som professor ved Standford Graduate School of Eduation.

Boaler har publisert en rekke bøker som forfatter, inkludert Den grenseløse hjernen. Hun er særlig kjent for sitt litterære verk som fokuserer på utdanning, og har vunnet flere prestisjefylte priser for sine bøker. Hun er også en av grunnleggerne av organisasjonen youcubed.org, som hun startet sammen med Cathy Williams. Gjennom dette initiativet tilbyr de en rekke gode ressurser for lærere innen matematikk.

Lytt gratis