Den eneste ene Lydbok

4.6/5

Författare: Jørn Lier Horst

Lydbok

Introduksjon

Den eneste ene er den fjerde boka fra forfatter Jørn Lier Horst som tar for seg hverdagen til førstebetjent William Wisting. Denne gangen står han igjen overfor en svært vanskelig sak, som media og resten av landet har svært stor interesse i.

I Den eneste ene lydbok forsvinner den unge kvinnen Kajsa, som er en svært lovende håndballspiller, og mer enn gjennomsnittet populært blant alle som kjenner den livsglade jenta, og resten av landet siden hun spiller for landslaget. Når hun en dag forsvinner sporløst før trening, går alarmen hos politiet og i media.

Gjennom Den eneste ene lydbok gratis blir vi med betjent William Wisting, når han gjør sitt beste for å finne den savnede kvinnen før det er for sent.

Handling: Den eneste ene

I Den eneste ene møter vi den 20 år gamle Kajsa Berg. Hun er en ung og lovende håndballspiller, og hele Norges kjæledegge, det er bare ikke mulig å ikke bli glad i den livsglade jenta. Hun er også toppscorer i eliteserien, som betyr at hun er svært populær blant lagets fans. Vi møter henne da hun er på vei til trening en varm sommerdag, en tur som tar to minutter. Men hun kommer aldri frem til trening.

En av Norges landslag spillere forsvinner altså sporløst midt på lyse dagen. Til tross for at hun er en av de mest kjente personene i hele landet, er det ingen som har noen spor eller anelse om hvor hun har forsvunnet i Den eneste ene lydbok. Samtidig som Kajsa forsvinner, har det oppstått en stor skogbrann i nærheten, og brannvesenet sliter med å få kontroll over brannen før den sprer seg.

Etterhvert som brannmannskapet får bedre kontroll over brannen, finner de en død person fastlenket til et tre i skogen, helt forkullet som følge av brannen. Personen er en mann, som betyr at Kajsa fremdeles er savnet. Ved siden av den døde mannen ligger det også en lemlestet katt i Den eneste ene lydbok gratis. Førstebetjent William Wisting blir satt på saken, og møter på utfordringer med en gang.

Det viser seg at alle Kajsa sine bekjente har noe de skjuler, som gjør selve etterforskningen svært utfordrende for William Wisting i Den eneste ene. Saken blir veldig vanskelig å løse, noe som er problematisk siden det fremdeles er mulig at Kajsa er i live, noe hele Norge og et samstemt media kor desperat håper i Den eneste ene lydbok.

Om forfatteren: Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst er en norsk forfatter født 1970. Etter at han publiserte sin debut bok som forfatter i 2004, har Horst gjort det klart at han er en av Skandinavias desidert beste forfattere av både barnebøker og krim. Han er best kjent for sin serie på hele 15 bøker om William Wisting, som inkluderer Den eneste ene, i tillegg til en rekke andre frittstående bøker. Han er også blant Norges mest leste og solgte barnebokforfattere.

Horst er utdannet politi og jobbet i en årrekke i det norske politi systemet, hvor han hadde en rekke ulike stillinger. Denne erfaringen kommer tydelig frem i bøkene hans, hvor han har et helt unikt synspunkt han kan dele med sine lyttere og lesere takket være sin erfaring som politi.

Lytt gratis