Dei sju dørene Lydbok

4.4/5

Författare: Agnes Ravatn

Lydbok

Introduksjon

Dei sju dørene er den andre boken fra den anerkjente og kritikerroste forfatteren Agnes Ravatn. I denne boken blir vi kjent med litteraturprofessoren Nina Wisløff og hennes familie.

Gjennom Dei sju dørene lydbok blir vi vitne til et drama som utspiller seg innad i familien, som er midt oppe i en flytte periode, når noe mystisk skjer. Leieboeren deres Mari forsvinner, og politiet kommer ingen vei i etterforskningen.

Det blir derfor opp til Nina å komme til bunns i hva som har skjedd med Mari i Dei sju dørene lydbok gratis, noe som vil vise seg å få store konsekvenser for flere mennesker, ikke bare Mari og Nina.

Handling: Dei sju dørene

I Dei sju dørene blir vi bedre kjent med Nina, som jobber som professor ved universitetet. Hun befinner seg ved et veiskille i livet av flere grunner, både profesjonelt og privat. Det arbeidet hun gjør i løpet av dagene føles mer og mer irrelevant ut for den erfarne professoren, noe som tærer på motivasjonen. I tillegg er hennes ektemann, som er lege, aldri hjemme, i tillegg til hennes noe anstrengte forhold til datteren.

På toppen av alt dette er familiens vakre hjem i ferd med å bli revet i Dei sju dørene lydbok. Ting går derfor ikke helt som Nina ønsker for tiden. Og verre skal det snart bli for Nina og familien. Det viser seg nemlig at huset hun og ektemannen trodde de solgte for flere år siden fremdeles tilhører dem, og at den unge kvinnen som bor der har forsvunnet sporløst dagen etter de besøker dem.

Den unge kvinnen, Mari, er som borte fra jordens overflate, og etterlater sønnen i huset hun har bodd i. Politiet står helt fast og kommer ingen vei i jakten på Mari i en sak som har svært få spor i Dei sju dørene lydbok gratis. Nina har skyldfølelse for hva som har skjedd, og bestemmer seg for å starte sin egen etterforskning av saken. Dette får snart store konsekvenser for henne og resten av familien hennes.

Dei sju dørene er en bok som er full av spenning, hvor Nina fort blir involvert i ting hun selv ikke hadde sett for seg da Mari forsvant. Gjennom Dei sju dørene lydbok vil leseren eller lytteren garantert ende opp med høy puls.

Om forfatteren: Agnes Ravatn

Agnes Ravatn er en norsk forfatter født 1983 i Ølen. Hun er utdannet både ved Universitetet i Bergen og ved Skrivekunstakademiet i Hordaland. Utdannelsen har hun benyttet til å jobbe som journalist både for Dagbladet og avisen Dag og Tid. Hun har mottatt Språkprisen for sin kamp for å fremme og ivareta nynorsk, som hun skriver på.

Ravatn debuterte som forfatter i 2007 med boken Veke 53, og har senere publisert flere bøker som har hatt stor suksess både i Norge og utlandet, inkludert Dei sju dørene og Fugletribunalet. Hun har også skrevet flere essay, og har publisert flere essaysamlinger i løpet av årene.

Lytt gratis