De vakreste Lydbok

4.1/5

Författare: Karin Slaughter

Lydbok

Introduksjon

For 20 år siden forsvant Claire Scott sin eldre søster Julia i De vakreste. Ingen vet hvor hun forsvant, hverken kropp eller andre tegn etter henne ble funnet. Det var et mysterium som aldri ble løst, og som ødela familien hennes.

Nå har en ny jente forsvunnet i De vakreste lydbok, som bringer fortiden tilbake. Det viser seg også fort at hun ikke blir den første. Claire er helt overbevist om at forsvinningene har noe med Julia sin forsvinnelse å gjøre.

I De vakreste lydbok gratis lærer Claire etterhvert sannheten om hennes søster, og blir konfrontert med en sjokkerende oppdagelse, som fører til at ingenting noen gang vil bli som det en gang var.

Handling: De vakreste

Året er 1991 når Julia Carrol en dag forsvinner, helt uventet og uten forvarsel. Ingen vet hvor hun befinner seg, om hun har reist frivillig eller mot sin egen vilje. Det er ikke igjen noen som helst form for beskjed om hvor hun er eller hvorfor hun er borte. De finner heller aldri kroppen hennes, så det er umulig å vite helt sikkert hva som har skjedd med Julia i De vakreste.

Mysteriet om hva som skjedde med Julia førte til at familien hennes ble splittet, siden alle taklet bortgangen hennes ulikt. Moren sørget i stillhet, og bestemte seg etterhvert for å forlate familien, flytte til et nytt sted og skape et nytt liv. Faren brukte flere år på å prøve å komme til bunns i hva som skjedde med datteren, uten å finne svarene han søker etter i De vakreste lydbok.

Søstrene til Julia, Claire og Lydia, sørget på forskjellige vis, driver etterhvert fra hverandre, og har ikke snakket sammen på flere år på grunn av søsterens forsvinnelse. Nå, 20 år etter at Julia forsvant, har en ny tenåringsjente forsvunnet. De vekker gamle minner, siden saken minner om når Julia forsvant, i De vakreste lydbok gratis.

Claire er sikker på at den nye forsvinningen er tilknyttet det som skjedde med Julia for 20 år siden. Mistanken blir sterkere når en middelaldrende mann blir drept, som også ser ut til å kunne knyttes til Julia sin forsvinning i De vakreste. Alt dette får de to gjenværende søstrene til å gjenoppta kontakten, og de avdekker flere hemmeligheter mer grusomme enn de kunne forestilt seg i De vakreste lydbok.

Om forfatteren: Karin Slaughter

Karin Slaughter er en amerikansk forfatter født 1971. Hun er en kritikerrost, bestselgende forfatter innen krim sjangeren, og blant verdens mestselgende forfattere. Slaughter debuterte i 2001 med boken Blindsighted, og har siden da skrevet 21 bøker, og har solgt mer enn førti millioner eksemplar i 120 ulike land, inkludert boken De vakreste.

Hun har blitt belønnet med en rekke ulike priser så langt i karrieren, inkludert CWA Ian Fleming Steel Dagger, Ned Kelly Award, Georgia Author of the Year og People’s Choice Award. Slaughter er en talsmann og forkjemper for bibliotek, og har samlet inn store summer for å støtte amerikanske offentlige bibliotek.

Lytt gratis