De syv søstre Lydbok

4.4/5

Författare: Lucinda Riley

Lydbok

Introduksjon

De syv søstre er første bok i Lucinda Rileys storslåtte og episke fortelling om kjærlighet og tap, en serie som består av totalt syv bøker. I første bok blir vi introdusert til de 6 søstrene som ble adoptert av den tilbaketrukne mangemillionæren Pa Salt, da de igjen samles ved deres barndomshjem Atlantis.

Her får de vite at Pa Salt er død, og har etterlatt dem spor eller ledetråder som vil avsløre deres egen fortid og arv og opphav i De syv søstre lydbok. I første bok følger vi Maia D’Apliese som setter ut på en reise til den andre siden av jorden i jakten på svar hun søker som har med hennes opphav å gjøre.

Gjennom De syv søstre lydbok gratis blir vi med Maia 80 år tilbake i tid, hvor vi blir bedre kjent med hennes opphav, fra et gammelt herskapshus i Rio de Janeiro.

Handling: De syv søstre

Maia D’Apliese og hennes fem søstre samles igjen ved deres barndomshjem kjent for omverdenen som Atlantis, et storslått, bortgjemt slott langs bredden av Genèvesjøen. Det er her de blir fortalt at deres elskede far, som adopterte de seks søstrene når de var småbarn, er død i De syv søstre.

Hver av de seks søstrene blir gitt en fristende ledetråd, som de kan bruke som spor til å finne deres personlige og opprinnelige arv. Maia blir gitt en ledetråd som tar henne med på en reise til den andre siden av verden i De syv søstre lydbok. Ledetråden fører henne til et forfallet herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil. Det er her hun etterhvert begynner å sette sammen puslespillet hennes liv og historie er.

Gjennom De syv søstre lydbok gratis tar Maias historie oss med tilbake 80 år i tid til Rio de Janeiros Belle epoke i løpet av 1920 tallet. Her møter vi Izabela Bonifacio, hennes far har store ambisjoner om å gifte hans datter inn i aristokratiet. På samme tid legger arkitekten Heitor da Silva Costa store planer om å bygge en enorm statue, kalt Kristusstatuen. Han er i ferd med å reise til Paris i jakten på den rette skulptøren.

Izabela, som er full av livsglød og ønsker å se verden, overtaler faren sin til å la henne bli med på hans reise til Europa før hun gifter seg i De syv søstre. Det er her, i Paul Landowskis studio og i de levende kaféene i Montparnasse, at hun møter den ambisiøse unge skulptøren Laurent Brouilly. Her innser hun at livet hennes aldri vil bli som det engang var i De syv søstre lydbok.

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley er en nord irsk forfatter og skuespiller som levde fra 1966 til 2021. Riley tilbrakte hennes første år i oppveksten i Nord Irland i en liten landsby kalt Drumbeg i nærheten av Belfast. Hun tilbrakte også flere år i utlandet, blant annet i Thailand, hvor hennes far hadde jobb. Senere flyttet hun til England, hvor hun studerte teater og ballet fra hun var 14 år gammel.

I en alder av 16 år fikk hun sitt gjennombrudd som skuespiller på BBC, og jobbet som skuespiller de neste 7 årene. Hun debuterte som forfatter i en alder av 22 i 1992 med boken Lovers and Players.

Hun er best kjent for sin serie De syv søstre, en serie på syv bøker. Første bok ble publisert i 2014, og Riley døde av kreft før hun ble ferdig med den siste boken, bok nummer 8, som hennes sønn Harry Whittaker vil skrive.

Lytt gratis