Bunnfall Lydbok

4.5/5

Författare: Jørn Lier Horst

Lydbok

Introduksjon

Bunnfall er den 6 boken hvor vi følger William Wisting og hans datter Line Wisting, fra den prisvinnende forfatteren Jørn Lier Horst. Denne gangen følger vi igjen Line når hun driver med stadig dypere dykk inn i det kriminelle tankesettet til dømte mordere som journalist.

Samtidig i Bunnfall lydbok står William Wisting overfor en svært uvanlig situasjon. I løpet av en kort uke kommer blir hele fire avkappede føtter skylt opp på land. Alle er venstreføtter, som selvsagt betyr at det er fire kropper så langt.

Bunnfall lydbok gratis er en spennende bok, hvor vi igjen blir bedre kjent med både William Wisting og hans talentfulle datter, journalisten Line.

Handling: Bunnfall

I Bunnfall er journalist Line Wisting opptatt med å intervjue dømte mordere. Hun vil finne ut mer om hvor effektiv nåværende metoder brukt til å straffe kriminelle faktisk er. Hun er også datteren til den kjente førstebetjenten William Wisting. I disse intervjuene får hun flere svar hun ikke hadde forventet, og hun blir mer nysgjerrig på hele problemstillingen, siden flere av de dømte føler at straffen har gjort dem til verre personer, ikke bedre.

Gjennom Line og de dømte kriminelle tar forfatteren dermed et oppgjør med det nåværende metodene samfunnet benytter seg av til å straffe kriminelle i Bunnfall lydbok. Det stilles flere interessante spørsmål knyttet til denne problemstillingen i boken, og gir leseren et annet perspektiv på det hele. Samtidig er William Wisting svært opptatt og forvirret. Han står nemlig overfor en svært utfordrende sak, hvor flere avkappede venstre føtter har blitt skylt opp på land.

I Bunnfall lydbok gratis befinner disse føttene seg fremdeles i skoene, og gir Wisting hodebry. Det har vært flere mennesker som har blitt meldt savnet nylig, hører disse føttene kanskje til noen av disse savnede personene? Disse menneskene er eldre, og har alle forsvunnet fra hjem hvor de er avhengige av pleie. Jakten på svaret i denne saken tar Wisting flere tiår tilbake i tid, i det som viser seg å være en svært vanskelig sak.

Bunnfall er en bok hvor historien viser seg å være mye mer komplisert enn det man skulle tro ved første øyekast. I Bunnfall lydbok blir vi også bedre kjent med en rekke problemstillinger samfunnet står overfor når det gjelder hvordan vi behandler kriminelle mennesker.

Om forfatteren: Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horsts er en norsk forfatter født 1970 i Telemark. Han jobbet i flere år innen det norske politisystemet, etter å ha utdannet seg som politi ved Politihøgskolen i Oslo. Her skaffet han seg svært variert og unik erfaring, som han senere har benyttet seg av til å sikre sin posisjon som en av Skandinavias fremste forfattere innen krim sjangeren.

Etter sin debut i 2004 har Horst publisert en rekke bøker både for barn, ungdom og voksne. Best kjent er han uten tvil for sin serie om politi William Wisting, som han foreløpig har rukket å skrive hele femten bøker om, inkludert Bunnfall. Serien har også blitt filmatisert på norsk tv.

Lytt gratis