Brillebjørn Lydbok

3/5

Författare: Ida Jackson

Lydbok

Introduksjon

Brillebjørn lydbok serien består av ti bøker fra forfatter Ida Jackson, hvor vi blir med Brillebjørn på en rekke kjekke og uforglemmelige eventyr. Gjennom serien blir vi kjent med den unge, nysgjerrige og eventyrlystne bjørnen, som ofte bestemmer seg for å dele sin hverdag med de som vil være med.

Brillebjørn lydbok gratis serien har flere historier hvor de fleste barn vil kunne kjenne seg igjen. I flere av bøkene gjør han ting som de fleste barn selv kanskje allerede har gjort, i tillegg til ting som de kanskje snart vil få oppleve selv i livet, både hjemme og utenfor hjemmet.

Handling: Brillebjørn

Brillebjørn er en serie for de yngste barna, hvor de får muligheten til å bli med den trivelige lille bjørnen gjennom hverdagen hans. Historien egner seg svært godt til høytlesning og lydbok for de yngste, og er også svært godt egnet for de som holder på å lære seg å lese selv. Bøkene tar for seg svært hverdagslige ting, som er enkle å følge, også for de yngste barna.

Gjennom Brillebjørn lydbok serien blir vi med den lille bjørnen på en rekke utflukter fra hjemmet, i tillegg til en rekke koselige ting han gjør i hjemmet, ofte med sine to mødre. I bøkene møter vi også en rekke andre trivelige karakterer, inkludert bestevennen Bo, som når de to vennene baker boller de vil ta med seg til barnehagen, selv om de voksne er ganske så trege på kjøkkenet sammenlignet med de to yngre bjørnene.

Videre i Brillebjørn lydbok gratis serien blir vi for eksempel med både når Brillebjørn flyr og når Brillebjørn sklir for første gang, i tillegg til når han blir hentet i barnehagen. Han blir også med mamma på jobb en dag, som viser seg å være en utfordring siden han ikke liker å sitte stille for lenge. Et lite uhell med en sparkesykkel fører derfor til at han får plaster, som barn ofte gjør.

Man hører også om hva som skjer når Brillebjørn drar på butikken, hva som skjer når han skal i bursdag og ikke minst hva som skjer når han er syk. Brillebjørn lydbok forteller en rekke underholdende og kjekke historier fra den lille bjørnens liv, hvor barna vil kunne bli godt kjent med Brillebjørn.

Om forfatteren: Ida Jackson

Ida Jackson er en norsk forfatter født 1987. Hun debuterte som forfatter i 2008 med boken Jenter som kommer, og har siden publisert en rekke bøker både for barn, ungdom og voksne. Noen av disse inkluderer Sosiale medier – hvordan ta over verden uten å gå ut av huset, Lena lager parfyme, Brillebjørn serien på ti bøker, Morfar, Hitler og jeg og Danielle.

Jackson har blitt nominert til den prestisjefylte Brageprisen to ganger. Hun er også kjent som blogger, og skrev i flere år en av Norges mest leste blogger, som hun kalte Revolusjonært Roteloft. Hun er i tillegg til forfatter ansatt ved Litteraturhuset, og jobber som spaltist i Dagbladet.

Lytt gratis