Blomsterårene Lydbok

3.6/5

Författare: Erica James

Lydbok

Introduksjon

Blomsterårene er en spennendende, tragisk og hjerteskjærende historie satt i den lille landsbyen Melbury Green i Suffolk. Her møter vi Sophia, som lever av å restaurere og fikse gamle bøker.

Sophia mister både sin egen mor og begge bestemødrene sine som barn i Blomsterårene lydbok. Faren hennes, sammen med begge bestefedrene, bestemmer seg derfor for å bo sammen, og oppdra den lille jenta sammen, i et lite, rosa hus. Hun får derfor likevel en god barndom og oppvekst, til tross for tapet av sine kvinnelige forbilder.

Etterhvert finner Sophia en skjult, hemmelig notatbok. I boken finner hun den utroligste kjærlighetshistorien hun noen gang har hørt, som tok sted i den søvnige lille landsbyen hennes under andre verdenskrig. Blomsterårene lydbok gratis forteller den fantastiske historien Sophia finner.

Handling: Blomsterårene

En tragisk bil ulykke tar livet av Sophias mor og begge bestemødrene hennes når hun er et lite barn. Barndommen hennes er likevel ikke så verst, siden hun bor sammen med sin far og begge bestefedre i drømmehuset sitt i Blomsterårene lydbok.

Ashcombe var det vakreste huset Sophia noensinne hadde sett med sine egne øyne da hun var en liten pike. Det var et lite rosa hus på utkanten av Suffolk i den lille landsbyen Melbury Green. Husets fortryllende, vakre hage var en eventyraktige lekeplass, skjermet fra virkeligheten, et perfekt gjemmested hvor hun kunne rømme fra tragedien som knuste hennes barndom i Blomsterårene.

Sophia er i dag voksen, og bor fremdeles i Ashcombe. Hun jobber som bok restaurerer, og dedikerer hverdagen til å reparere alle de gamle, frynsete, ødelagte bøkene som finner veien til hennes talentfulle hender. Hun dagdrømmer om alle de ulike menneskene som en gang i tiden har bladd gjennom historiene i bøkene i Blomsterårene lydbok.

En dag i Blomsterårene lydbok gratis oppdager Sophia en gammel notatbok, nøye gjemt i en gammel bibel. Sophia innser at de som gjemte boken i den gamle bibelen har gjort en stor innsats for å gjemme historien notatboken forteller. Hun blir dratt inn i en hjerteskjærende fortelling om kjærlighet i krigstiden.

Gjennom den skjulte boken Sophia finner i Blomsterårene blir vi med på en utrolig reise tilbake til krigen, hvor den lille landsbyen ble senteret i en hemmelig kjærlighetshistorie. Landsbyen som Sophia vokste opp i skjuler flere hemmeligheter enn hun kunne forestilt seg, og en romanse det er umulig å ikke få tårer i øyene av.

Om forfatteren: Erica James

Erica James er en engelsk forfatter født 1960 i Surrey. James er kjent for sine romantiske romaner, og har vunnet flere priser i løpet av sin karriere, inkludert Romantic Novel of the Year. Hun er kjent for å hente inspirasjon fra mennesker hun møter i hverdagen, og baserer ofte karakterene sine på ekte mennesker hun har møtt.

Oppveksten tilbrakte James på Hayling Island, hvor hun flyttet sammen med sin familie da hun var 4 år gammel. I dag deler Erica James tiden sin mellom Suffolk og Lake Como i Italia, og tilbringer mye tid sammen med sine to voksne sønner.

Hun debuterte i 1996 med boken A Breath of Fresh Air, og har siden publisert 19 andre bøker, inkludert Blomsterårene.

Lytt gratis