Bibbi Bokkens magiske bibliotek Lydbok

5/5

Författare: Jostein Gaarder & Klaus Hagerup

Lydbok

Introduksjon

Bibbi Bokkens magiske bibliotek er en magisk reise flere tusen år tilbake i tid, fortalt av Jostein Gaarder og Klaus Hagerup. Boken gir leseren eller lytteren innsikt inn i litterær historie, fortalt gjennom to 12 år gamle barn, Nils og Berit.

Gjennom Bibbi Bokkens magiske bibliotek lydbok blir vi bedre kjent med de to bestevennen, og deres brev bok de benytter seg av til å kommunisere med hverandre, siden de bor relativt langt borte fra hverandre. De hører etterhvert om et magisk bibliotek, og er fast bestemte på å finne dette i denne historien.

Bibbi Bokkens magiske bibliotek lydbok gratis oppfordrer alle som leser den eller lytter til historien om å fortsette å skrive, og aldri stoppe.

Handling: Bibbi bokkens magiske bibliotek

I Bibbi Bokkens magiske bibliotek blir vi kjent med Nils og hans beste venn Berit. Nils bor i Oslo, mens Berit bor i Fjærland. Til tross for den fysiske avstanden mellom dem, er de tross alt bestevenner og må selvsagt holde kontakten på en eller annen måte. De bestemmer seg for å bruke en såkalt brevbok, som sendes frem og tilbake mellom dem.

I Bibbi Bokkens magiske bibliotek lydbok får vi høre om hvordan de skriver til hverandre ved hjelp av denne brev boken. De møtte engang en merkelig dame i Fjærland som kalte seg selv Bibbi Bokken. En dag finner Berit et brev som faller ut av Bibbis veske. I brevet snakkes det om en bok hun har som vil bli publisert neste år. Hvem har skrevet dette merkelige brevet?

Ingen kan vel ha en bok som ikke enda har blitt publisert? Og hvem er egentlig denne Bibbi Bokken? Hun samler helt klart på bøker, men hva gjør hun med bøkene? Nils og Berit innser at de ikke bare ser etter en mystisk bok, de prøver også å finne det magiske biblioteket boken handler om i Bibbi Bokkens magiske bibliotek lydbok gratis.

Kanskje finner de svaret de søker fra Bresani, den døve innehaveren av en brukt bok butikk i Roma. Flere andre karakterer blir også involvert, inkludert Smiler, Aslaug og Reinert Bruun, som alle vet mer enn de vil innrømme i Bibbi Bokkens magiske bibliotek lydbok.

De viser seg at hele denne historien går flere tusen år tilbake i tid, da bokstaver først så dagens lys, som du vil få høre om i Bibbi Bokkens magiske bibliotek.

Om forfatteren: Jostein Gaarder & Klaus Hagerup

Jostein Gaarder en norsk forfatter født 1952 i Oslo. Han har skrevet flere bøker i løpet av karrieren sin, både for voksne og barn. Han er godt kjent for å skrive bøker fra barns perspektiv, gjennom deres syn på verden. Gaarder er mest kjent for boken Sofies verden som ble publisert i 1991, og har solgt over 40 millioner eksemplarer på 60 ulike språk. Han har også vunnet flere priser, inkludert Peer Gynt prisen.

Klaus Hagerup var en norsk forfatter, oversetter, manusforfatter, skuespiller og regissør som levde mellom 1946 og 2018. Han debuterte som forfatter i 1969 med diktsamlingen Slik tenker jeg på dere, og hadde en svært aktiv karriere, og skrev flere bøker, inkludert Bibbi Bokkens magiske bibliotek.

Lytt gratis