Barnehageårene Lydbok

4.3/5

Författare: Hedvig Montgomery & Eivind Sæther

Lydbok

Introduksjon

Fra den anerkjente psykologen Hedvig Montgomery, som spesialiserer seg på familieterapi, kommer Barnehageårene, en bok for deg med barn i alderen 2 til 6 år. Boken er utformet og skrevet sammen med Eivind Sæther, og boken er en del av deres serie Foreldremagi, som totalt består av 6 bøker.

Barnehageårene lydbok vil belyse hva som er viktig i et barns oppdragelse i denne års gruppen, som selvsagt er en svært viktig del av barns oppdragelse og barndom, i det som kanskje kan kalles de formative årene i et barns liv.

Selv for deg som har hatt barn før, og ikke ser behovet for å lese denne boken, vil du likevel få en bedre innsikt i denne perioden av et barns liv, og en bedre forståelse for hva man bør gjøre som foreldre. Barnehageårene lydbok gratis lese av Ulrikke Døvigen.

Handling: Barnehageårene

Det er selvsagt vanskelig å si med sikkerhet hvordan barn vil oppføre seg i alderen mellom 2 og 6 år, som også kommer frem i Barnehageårene. Det samme kan sies om foreldre, som alle har ulike tilnærminger til hvordan man oppdrar barn. Det er likevel verdt å lytte til de råd en psykolog som spesialiserer seg innen familieterapi har om barneoppdragelse, som man får i Barnehageårene lydbok.

Hedvig Montgomery har i flere tiår studert familieterapi, og er i dag en anerkjent spesialist innen dette feltet. Det er derfor ingen tvil om at Barnehageårene lydbok gratis vil kunne være et godt hjelpemiddel gjennom et barns formative år. Alle foreldre har selvsagt hundrevis av ulike spørsmål knyttet til barneoppdragelse, særlig siden alle barn er veldig forskjellige.

Gjennom Barnehageårene svarer Montgomery på flere av disse spørsmålene. Flere av de spørsmålene hun fokuserer på er veldig enkle, men har ofte mindre enkle svar. Et eksempel på dette er hvordan man gir et barn en god oppdragelse. Det er selvsagt flere ting som vil påvirke et barn over årene, og Montgomery belyser flere av disse.

Sosiale aspekter av et barns oppvekst blir også satt under lupen, som eksempelvis effekten av at barn har venner, og er sosial sammen med andre barn. Ting som foreldre kanskje ikke har tid til å tenke på i en travel hverdag blir forklart gjennom Barnehageårene lydbok.

For de som har flere barn, er kanskje krangling blant barna en del av hverdagen de etterhvert har blitt vant til. Effekten av dette, og hvilken innvirkning det har på barn, er et annet spørsmål Montgomery tar deg gjennom, i tillegg til flere andre.

Om forfatteren: Hedvig Montgomery & Eivind Sæther

Hedvig Margareta Victoria Montgomery er en norsk psykolog født 1968. Hun studerte psykologi ved Universitetet i Oslo, og har senere fordypet seg innen familieterapi som hun er spesialist i, i tillegg til parterapi. Montgomery er en av grunnleggerne av Psykologbistand. Dette firmaet var banebrytende i Norge, da de som første firma gav terapitjenester til ulike bedrifter innen næringslivet.

Montgomery har også vært sentral inne flere tv produksjoner, særlig innen reality tv sjangeren, hvor hun har tilbudt sine tjenester til å ivareta deltakernes mentale helse, særlig de som over natten blir satt i medias søkelys.

Hun har skrevet flere bøker, og er særdeles godt kjent for sin serie Foreldremagi, som hun skrev sammen med Eivind Sæther, som består av 6 ulike verk, inkludert Barnehageårene.

Eivind Sæther er en norsk forfatter og prisvinnende journalist født 1981.

Lytt gratis