Bare Victor Lydbok

4.9/5

Författare: Victor Sotberg & Erik Eikehaug

Lydbok

Introduksjon

I Bare Victor blir vi bedre kjent med den norske tv personligheten og YouTube kjendisen Victor Sotberg, som gir leseren eller lytteren innsikt i hans tøffe barndom. Gjennom oppveksten ble Victor ofte utsatt for mobbing og utestengelse, og brukte mye tid på å prøve å passe inn.

Gjennom Bare Victor lydbok kommer forfatteren med en rekke råd til sine lesere eller lyttere om hvordan han har lært fra disse erfaringene, og hva han ville gjort annerledes om han kunne. Hvorfor brukte han ikke tiden han hadde på ting han ville, i stedet for å prøve å passe inn med resten av gutta?

Bare Victor lydbok gratis tar et oppgjør med flere problemer barn ofte sliter med gjennom oppveksten, og hvordan det likevel er mulig å komme seg igjennom dette, og finne ut hvem man er.

Handling: Bare Victor

Bare Victor er en bok som tar for seg livet til et av Norges største forbilder for ungdom i dag, påvirkeren Victor Sotberg. Gjennom boken blir vi bedre kjent med forfatteren, som selv hadde en vanskelig oppvekst, preget av mobbing og utestengelse, noe som dessverre er en stor del av flere barns hverdag i Norge, også i dag.

I Bare Victor lydbok får vi høre hvordan Victor selv taklet motgangen han møtte i barndommen, og hvordan han kom gjennom den tøffe tiden som en bedre versjon av seg selv. Han kommer med en rekke spesifikke råd til barn og ungdom, for de som er usikre på hvordan de best løser ulike tøffe situasjoner de står overfor i hverdagen gjennom oppveksten.

Vi hører for eksempel om hvor mye tid Victor selv brukte på å prøve å passe inn med resten av gutta i Bare Victor lydbok gratis. Alle gutta spilte fotball, noe han selv ikke var særlig god til å gjøre, og ble kalt stygge ting siden han ikke var like interessert i fotball som resten av gutta. Han brukte derfor mye tid på fotball, noe han i dag angrer på, og derfor kommer med en oppfordring til sine lesere.

Hvorfor brukte han ikke tiden på noe han selv var interessert i, som teater eller musikk? Hvorfor bruke så mye tid på å gjøre ting som han selv ikke var interessert i, for å prøve å passe inn med mennesker som ikke var særlig greie med han? Dette er noe han belyser i Bare Victor.

Bare Victor lydbok forteller historie om en ung mann som etterhvert måtte ta et valg, og aktivt bestemme seg for hvem han faktisk ville være, og hvilket liv han ville leve.

Om forfatteren: Victor Sotberg & Erik Eikehaug

Victor Sotberg er en norsk tv personlighet, youtuber og forfatter født 1991 i Steinkjer. Sotberg er kjent over hele Norge som påvirker, eller influenser, gjennom sin YouTube kanal Victor Sotberg, tidligere kjent som Weird Norwegian. Gjennom denne plattformen har han skaffet flere tusen fans, som etterhvert førte til jobb hos NRK, hvor han ble programleder.

Sotberg har også deltatt i flere tv programmer som deltaker, inkludert Skal vi danse, Alle mot 1, Maskorama og 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis. Han publiserte i 2020 sin debutbok Bare Victor sammen med forfatter Erik Eikehaug, og har også vunnet prisene Årets trønder og Dialektprisen.

Erik Eikehaug er en norsk forfatter født 1982. Han debuterte i 2017 med boken James Franco spytter når han snakker, og har senere skrevet boken Bare Victor sammen med Viktor Sotberg.

Lytt gratis