Bare en mor Lydbok

4/5

Författare: Roy Jacobsen

Lydbok

Introduksjon

Bare en mor en den fjerde boken i serien om Ingrid Barrøy. Boken ble utgitt i 2020 og er skrevet av forfatter Roy Jacobsen. Den har blitt svært god mottatt av bok samfunnet og stort sett bare fått terningkast 5 og 6. De fleste som var fan av den opprinnelige trilogien, ble positivt overrasket da serien vokste til 4 bøker.

Mange mener at forfatter Roy Jacobsen er svært undervurdert, og at disse bøkene burde leses av alle. Bare en mor handler om foreldreansvar, livet etter krigen og oversette sider ved fortiden. Budskapet er sterkt og setter spor. En vakker historie som samtidig er spennende og setter spor er det man finner i Bare en mor lydbok. Nå kan man også lytte til Bare en mor lydbok gratis.

Bare en mor: Handling

Ingrid Barrøy er nå tilbake igjen på Barrøy. Livet går videre og virker tilsynelatende stabilt og godt, men familien og samfunnet rundt bærer fortsatt preg av krigen. Folk prøver desperat å gå videre og glemme alt som har skjedd, men krigen skygger over hele landet. Klarer man faktisk og komme seg videre, eller skal det være sånn for alltid?

Ingrid er en sterk kvinne som har ansvaret for datteren Kaja, helt alene. En dag kommer det en liten gutt på 5 år til øya sammen med sin far. Gutten Mathias og faren kommer på besøk til Ingrid og hennes datter. Kort tid etter forsvinner faren til Mathias på mystisk vis. Nå sitter Ingrid nok en gang igjen med ansvaret. Men hva skjer nå med Mathias, som blir en sentral del av det lille øysamfunnet?

Bare en mor lydbok skaper et vivid bilde av hvordan Norge er og har vært. Man lærer mye og vil få en bedre forståelse for landet vi bor i. Boken er svært relaterbar og handler mye om hverdagshelter i samfunnet som sliter hver eneste dag for å ta vare på andre. Omsorgen og ansvaret kan fort ta overhånd, men de lar seg ikke knekke. Ingen vil gi de anerkjennelse for det som blir gjort, ingen vil hjelpe og ingen bryr seg. Det er disse hverdagsheltene som gjør gudenes arbeid.

Lytt til denne vakre historien om familien fra Barrøy nå med Bare en mor lydbok. Prøv å forstå mer om det norske samfunnet og sett respekt på omsorgspersonene med mye ansvar. Lytt til Bare en mor lydbok gratis nå.

Om forfatteren: Roy Jacobsen

Roy Jacobsen er en norsk forfatter fra Oslo. Han er 66 år gammel og har jobbet som forfatter i mange år. Jacobsen kom med sitt første bidrag allerede i 1982, med novellesamlingen Fangeliv. Han er fortsatt svært aktuell i dag og har utgitt flere bestselgere i nyligere år. Til sammen har han utgitt over 30 romaner, noveller, serier og samlinger.

Jacobsen har mottatt 10 priser og utmerkelser for flere av hans bøker. Den første prisen kom allerede det samme året han debuterte. Han har hatt en rekke forskjellige yrker selv etter han debuterte som forfatter. I 1990 begynte han endelig å jobbe som forfatter på heltid.

Lytt gratis