Bak lukkede dører Lydbok

4.8/5

Författare: Jo Nesbø

Lydbok

Introduksjon

I Bak lukkede dører møter vi Jack og Grace, som fra utsiden har alt man noen gang kunne ønsket seg. Det er umulig å ikke like dem eller deres hjem. Jack er advokat, og hun er husmor, og sammen har de alt.

Likevel skjuler det seg noe bak fasaden i Bak lukkede dører lydbok. Grace går ingen steder uten Jack, noe særlig kvinnene i nabolaget etterhvert stusser over. Det har et stort flott hus og hage, og steller i stand flotte middagsselskap. Likevel er det ut som om det foregår mer enn det man ser i hjemmet deres.

Bak lukkede dører lydbok gratis er en psykologisk krim det ikke er mulig å legge fra seg, mesterlig utført av forfatter B. A. Paris.

Handling: Bak lukkede dører

Alle kjenner et par som Jack og Grace, som vi møter i Bak lukkede dører. Han har både utseende og penger, hun er både sjarmerende og elegant. Han er en dedikert advokat som aldri har tapt en eneste sak, hun er en feilfri husmor, en svært dyktig gartner og kokk, og tar seg av hennes yngre søster som er funksjonshemmet i Bak lukkede dører lydbok.

Selv om de fremdeles er nygifte, ser det fra utsiden ut som om de har alt noen kan drømme om. Og selv om du kanskje ikke vil like dem, gjør du det likevel, du klarer bare ikke å la være. Du er håpløst sjarmert av lettheten og komforten i hjemmet deres og hvor elegante og vakre middagsselskapene de holder er i Bak lukkede dører lydbok.

Du vil bli bedre kjent med Grace, men det er vanskelig, siden du innser at Jack og Grace er uatskillelige. Noen vil kanskje kalle dette ekte kjærlighet, andre lurer kanskje på hvorfor Grace aldri svarer telefonen når de ringer. De lurer på hvorfor hun aldri kan møte dem for å ta en kopp kaffe, selv om hun ikke jobber i Bak lukkede dører lydbok gratis.

Eller hvordan hun kan lage så mye fantastisk mat og fremdeles være så tynn. Eller hvorfor hun aldri tar med seg noen ting når hun forlater hjemmet, til og med ikke en penn. Eller hvorfor de har metal lukker på alle vinduene i første etasje. Noen lurer kanskje på hva som egentlig skjer når middagsselskapet er ferdig, og dørene lukkes i Bak lukkede dører.

Om forfatteren: B. A. Paris

  1. A. Paris er en fransk engelsk forfatter født 1958 i Surrey. Hun er født og oppvokst i England, men flyttet etter endt skolegang til Frankrike, mye grunnet sin franske mor, hvor hun jobbet innen finanssektoren i flere år. Her møtte hun sin ektemann som hun etterhvert startet en språkskole med, og til sammen har 5 døtre med.

Hun debuterte som forfatter i en alder av 50 år, da hun i 2014 publiserte boken Bak lukkede dører. Det var etter at en av hennes døtre oppfordret henne til å delta i en skrivekonkurranse i et magasin, som hun ikke vant, at hun bestemte seg for å prøve seg som forfatter. Hun har til sammen publisert 6 bøker så langt i hennes karriere som forfatter.

Lytt gratis