Arv og miljø Lydbok

3.4/5

Författare: Vigdis Hjorth

Lydbok

Introduksjon

Arv og miljø blir omtalt som en veldig sterk bok av bokelskere. Ikke bare er det en spennende historie om striden med arv og indre kamper innad i en familie, men den er også veldig rørende og relaterbar.

Det ligger veldig mye følelser i denne boken, og forfatteren Vigdis Hjorth klarer å bringe budskapet, følelsene og såre temaer frem på en ekstrem god måte. Hun åpner ikke opp alle sår med en gang, men tar heller langsomme steg inn i dype tanker.

Arv og miljø ble utgitt i 2016 og har siden fått veldig god respons innenfor bok miljøet. Vigdis Hjorth er ikke akkurat en fersk forfatter, hun har drevet på i mange tiår og utgitt flere titalls romaner. Boken er skrevet på en så god måte at de aller fleste kommer til å bli sugd inn i historien og bli følelsesmessig truffet at handlingen. Lytt til Arv og miljø lydbok gratis nå.

Arv og miljø: Handling

Arv og miljø handler om en families kamp som går på både arveoppgjør, incest og overgrep. Vi tas med inn i livene til menneskene i familien og får med oss dype tanker om ulike familieproblemer. Historien er så sterk og troverdig fortalt, at lyttere kan føle med personene i boken og kjenne på hvordan følelsene verker i kroppen til hovedpersonene.

Når du lytter til Arv og miljø lydbok, så blir nesten historien enda mer levende gjennom tale og man kan få en enda sterkere opplevelse. Det er virkelig å anbefale å lytte til Arv og miljø lydbok. Det er mange som kan kjenne seg igjen i ulike typer spenninger innad i en familie og dette gjør Arv og miljø veldig relaterbar.

Arv og miljø er en perfekt tittel for denne boken, da det er nettopp det boken handler om. Fordeling mellom arv splitter opp søskenflokken og vi får vite mer underliggende grunner til arveoppgjøret.

Den ene søsteren Bergljot må opparbeide seg mot til å fortelle sin historie og forhåpentligvis bli trodd av de andre. Hennes oppvekst var ikke som alle andre sin og dette får vi langsomt tatt en del i. En barneflokk kan ofte tenkes at får ganske så likt utgangspunkt i livet, men dette stemmer ikke alltid. Lytt til Arv og miljø lydbok gratis nå for en spennende, sterk og realistisk historie fra det virkelige liv!

Om forfatteren: Vigdis Hjorth

Vigdis Hjorth er en veldig erfaren forfatter, og har jobbet som forfatter siden hun debuterte i 1983. Hun har siden utgitt over 30 romaner og massevis av barnebøker. Hun er 62 år gammel og har studert veldig mye innenfor litteratur. Hun har også jobbet barneradioen og barnetimeboka i NRK. Hun har fått hele 10 priser og utmerkelser for den fabelaktige forfatter jobben hun har gjort.

Jørgen + Anne = sant er en av de første bøkene hun skrev, og denne boka er også blitt filmatisert. Hun jobber fortsatt aktiv som forfatter i dag og den seneste boken hun har utga var “Er mor død” i 2020.

Lytt gratis